TOTS ELS PROGRAMES

 • Ànima - capítol 140
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 140

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista aquesta setmana l'actor Lluís Marco, que protagonitza l'obra "Litoral" al Teatre Romea de Barcelona. Es tracta de la primera part d'una tetralogia del dramaturg Majdi Mouawad, de la qual també forma part l'obra "Incendis", un dels últims grans èxits a la cartellera teatral.

  En l'àmbit musical, els reporters Júlia Bertran i Jofre Font ens oferiran totes les claus del Primavera Sound, autèntica referència internacional dels festivals urbans de música. I un reportatge del periodista Jordi Turtós radiografiarà la "Ciutat flamenco", dies abans del festival que organitzen conjuntament el Taller de Músics i el Mercat de les Flors.

  Finalment, hem assistit a una classe magistral de Jorge Pardo, un dels músics que fusionen més bé el jazz i el flamenc. Pardo actuarà aquesta setmana a la sala Jamboree de Barcelona i aquest estiu presentarà en format "big band" el seu projecte "Huellas" al festival Grec.

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista aquesta setmana l'actor Lluís Marco, que protagonitza l'obra "Litoral" al Teatre Romea de Barcelona. Es tracta de la primera part d'una tetralogia del dramaturg Majdi Mouawad, de la qual també forma part l'obra "Incendis", un dels últims grans èxits a la cartellera teatral. En l'àmbit musical, els reporters Júlia Bertran i Jofre Font ens oferiran totes les claus del Primavera Sound, autèntica referència internacional dels festivals urbans de música. I un reportatge del periodista Jordi Turtós radiografiarà la "Ciutat flamenco", dies abans del festival que organitzen conjuntament el Taller de Músics i el Mercat de les Flors. Finalment, hem assistit a una classe magistral de Jorge Pardo, un dels músics que fusionen més bé el jazz i el flamenc. Pardo actuarà aquesta setmana a la sala Jamboree de Barcelona i aquest estiu presentarà en format "big band" el seu projecte "Huellas" al festival Grec.

 • Ànima - capítol 139
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 139

  "Ànima" canvia de format i surt al carrer per convertir-se en un magazín d'actualitat escènica.
  En el primer programa de la nova etapa ens ocup
  em de l'estrena de l'obra "Barcelona", de Pere Riera, a la Sala Gran del TNC, i entrevistem l'actor Pere Arquillué, que reposa l'obra "Primer amor", de Samuel Beckett. També parlem del 10è Festival de Claqué de Barcelona, del cantant Bigott i de l'artista francès Dominique A.

  "Ànima" canvia de format i surt al carrer per convertir-se en un magazín d'actualitat escènica. En el primer programa de la nova etapa ens ocupem de l'estrena de l'obra "Barcelona", de Pere Riera, a la Sala Gran del TNC, i entrevistem l'actor Pere Arquillué, que reposa l'obra "Primer amor", de Samuel Beckett. També parlem del 10è Festival de Claqué de Barcelona, del cantant Bigott i de l'artista francès Dominique A.

 • Ànima - capítol 138
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 138

  El programa rep aquest dilluns, el seu últim convidat a plató abans d'un canvi de format del programa. És la productora de cine i nova presidenta de l'Acadèmia del Cine Català, Isona Passola.
  En l'àmbit cinematogràfic, i dies abans de l'estrena als cines d'"El gran Gatsby", ens acostem a la figura de l'actor Leonardo di Caprio. I aquesta setmana també visitem l'exposició sobre Méliès que hi ha al Caixaforum de Barcelona.
  També ens acompanya al plató el saxofonista Gorka Benítez i veiem el retrat de l'ànima del bateria Oriol Roca. En l'àmbit musical, també hem conversat amb el cantant Coque Malla.
  Aquest és l'últim "Ànima" que fem des del plató. A partir del dilluns 13 de maig, el programa es rodarà a l'exterior i focalitzarà el seu interès en els escenaris (teatre, música, dansa, circ...). Amb motiu del canvi de format, i com a comiat del nostre col·laborador Antonio Baños, la reportera Júlia Bertran ha entrat en la intimitat del personatge i ens descobreix aspectes desconeguts del periodista.

  El programa rep aquest dilluns, el seu últim convidat a plató abans d'un canvi de format del programa. És la productora de cine i nova presidenta de l'Acadèmia del Cine Català, Isona Passola. En l'àmbit cinematogràfic, i dies abans de l'estrena als cines d'"El gran Gatsby", ens acostem a la figura de l'actor Leonardo di Caprio. I aquesta setmana també visitem l'exposició sobre Méliès que hi ha al Caixaforum de Barcelona. També ens acompanya al plató el saxofonista Gorka Benítez i veiem el retrat de l'ànima del bateria Oriol Roca. En l'àmbit musical, també hem conversat amb el cantant Coque Malla. Aquest és l'últim "Ànima" que fem des del plató. A partir del dilluns 13 de maig, el programa es rodarà a l'exterior i focalitzarà el seu interès en els escenaris (teatre, música, dansa, circ...). Amb motiu del canvi de format, i com a comiat del nostre col·laborador Antonio Baños, la reportera Júlia Bertran ha entrat en la intimitat del personatge i ens descobreix aspectes desconeguts del periodista.

 • Ànima - capítol 137
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 137

  "Ànima", el magazín cultural del 33, rep al plató el pallasso Tortell Poltrona, que ha posat en marxa una nova edició del festival Circ Cric i que fa 20 anys va fundar l'ONG Pallassos sense Fronteres.
  També visitarà el plató el grup Gossos, que acaben de llançar el nou disc, "Batecs". Natxo Tarrés en parlarà, i el grup interpretarà un tema en directe.
  El programa també s'ocuparà del fotògraf i poeta visual Chema Madoz, del dramaturg Wajdi Mouawad (autor del fenomen "Incendis" i de l'obra "Litoral", que ara s'estrena), i de l'escriptor i activista islandès Andri Snaer Magnason.
  La reportera Júlia Bertran parlarà del concepte "arquitectura responsable" amb el col·lectiu LaCol i amb l'arquitecta i activista Itziar González.

  "Ànima", el magazín cultural del 33, rep al plató el pallasso Tortell Poltrona, que ha posat en marxa una nova edició del festival Circ Cric i que fa 20 anys va fundar l'ONG Pallassos sense Fronteres. També visitarà el plató el grup Gossos, que acaben de llançar el nou disc, "Batecs". Natxo Tarrés en parlarà, i el grup interpretarà un tema en directe. El programa també s'ocuparà del fotògraf i poeta visual Chema Madoz, del dramaturg Wajdi Mouawad (autor del fenomen "Incendis" i de l'obra "Litoral", que ara s'estrena), i de l'escriptor i activista islandès Andri Snaer Magnason. La reportera Júlia Bertran parlarà del concepte "arquitectura responsable" amb el col·lectiu LaCol i amb l'arquitecta i activista Itziar González.

 • Ànima - capítol 136
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 136

  LA REVETLLA DE SANT JORDI, A "ÀNIMA".

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aq
  uest dilluns, 22 d'abril, vigília del dia de Sant Jordi, tres dels escriptors premiats de l'any que alhora són tres periodistes literaris que coneixen bé els secrets del dia del llibre. Són Sílvia Soler (Premi Ramon Llull per "L'estiu que comença"), David Cirici (Premi Edebé infantil per "Molsa") i Ada Castells (Premi Unnim Sant Joan per "Pura sang").

  Per posar música a aquesta festa major de la cultura que és Sant Jordi, comptem a plató amb l'actuació dels Always Drinking Marching Band.

  La Júlia Bertran ens presenta les altres vides culturalment inquietes de dos professionals de la ràdio com Edi Pou ("El matí de Catalunya Ràdio") i Òscar Andreu ("La competència", de RAC1).

  Aquesta setmana també ens ocupem del Festival de Cinema d'Autor i del Congrés Internacional de Filmoteques, que se celebra a Barcelona.

  I el nostre col·laborador Antonio Baños parlarà de Salvador Dalí amb motiu de la gran exposició que s'obre al Museu Reina Sofía de Madrid.

  LA REVETLLA DE SANT JORDI, A "ÀNIMA". El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 22 d'abril, vigília del dia de Sant Jordi, tres dels escriptors premiats de l'any que alhora són tres periodistes literaris que coneixen bé els secrets del dia del llibre. Són Sílvia Soler (Premi Ramon Llull per "L'estiu que comença"), David Cirici (Premi Edebé infantil per "Molsa") i Ada Castells (Premi Unnim Sant Joan per "Pura sang"). Per posar música a aquesta festa major de la cultura que és Sant Jordi, comptem a plató amb l'actuació dels Always Drinking Marching Band. La Júlia Bertran ens presenta les altres vides culturalment inquietes de dos professionals de la ràdio com Edi Pou ("El matí de Catalunya Ràdio") i Òscar Andreu ("La competència", de RAC1). Aquesta setmana també ens ocupem del Festival de Cinema d'Autor i del Congrés Internacional de Filmoteques, que se celebra a Barcelona. I el nostre col·laborador Antonio Baños parlarà de Salvador Dalí amb motiu de la gran exposició que s'obre al Museu Reina Sofía de Madrid.

 • Ànima - capítol 135
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 135

  XURIGUERA & FAIXEDAS I EL NOU DISC DE MANEL, A "ÀNIMA".

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Punt
  í, rep a plató dilluns, 15 d'abril, els humoristes Xuriguera & Faixedas, pocs dies abans que participin al festival Còmic de Figueres. Els excomponents de Teatre de Guerrilla, col·laboradors diaris de "La tribu de Catalunya Ràdio", fa mesos que passegen per Catalunya l'espectacle "Live".

  Aquesta setmana també hem estat amb el grup Manel, que ens parlen del seu nou disc, que dimarts 16 surt a la venda, "Atletes, baixin de l'escenari". En l'àmbit musical, també ens acompanya a plató la cantant Maïa Vidal.

  El reporter Jofre Font ha vist al teatre la trilogia del dramaturg Esteve Soler -"Contra l'amor", "Contra el progrés" i "Contra la democràcia",- i ens explicarà les raons del seu èxit internacional.

  Amb Júlia Bertran coneixerem el programa "En residència", que fa conviure artistes de renom amb alumnes d'institut, i també visitarem l'exposició del MNAC centrada en l'obra "La batalla de Tetuan", de Marià Fortuny.

  I aquesta setmana veiem l'ànima del compositor de bandes sonores Xavi Capellas.

  XURIGUERA & FAIXEDAS I EL NOU DISC DE MANEL, A "ÀNIMA". El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns, 15 d'abril, els humoristes Xuriguera & Faixedas, pocs dies abans que participin al festival Còmic de Figueres. Els excomponents de Teatre de Guerrilla, col·laboradors diaris de "La tribu de Catalunya Ràdio", fa mesos que passegen per Catalunya l'espectacle "Live". Aquesta setmana també hem estat amb el grup Manel, que ens parlen del seu nou disc, que dimarts 16 surt a la venda, "Atletes, baixin de l'escenari". En l'àmbit musical, també ens acompanya a plató la cantant Maïa Vidal. El reporter Jofre Font ha vist al teatre la trilogia del dramaturg Esteve Soler -"Contra l'amor", "Contra el progrés" i "Contra la democràcia",- i ens explicarà les raons del seu èxit internacional. Amb Júlia Bertran coneixerem el programa "En residència", que fa conviure artistes de renom amb alumnes d'institut, i també visitarem l'exposició del MNAC centrada en l'obra "La batalla de Tetuan", de Marià Fortuny. I aquesta setmana veiem l'ànima del compositor de bandes sonores Xavi Capellas.

 • Ànima - capítol 134
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 134

  MARCOS ORDÓÑEZ I JOSEP MARIA FONALLERAS, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, re
  p a plató, dilluns 8 d'abril, l'escriptor Josep Maria Fonalleras, autor de la novel.la "Climent", i també l'escriptor i crític teatral Marcos Ordóñez, autor del llibre de memòries "Un jardín abandonado por los pájaros".

  En l'àmbit teatral ens hem trobat amb l'actor Jordi Bosch, que ha viscut una temporada de feina intensíssima que ara remata amb l'estrena d'"Els feréstecs" al Teatre Lliure.

  I en el capítol musical, repassem els 10 anys de trajectòria del músic i productor Raül Fernández, "Refree". També ens acompanya a plató el cantant empordanès Joanjo Bosk, que defensa un disc titulat "Cançó per Elna", basat en la història commovedora de la Maternitat d'Elna.

  També ens ocupem del Saló del Còmic de Barcelona i de la generació d'artistes menors de 30 anys que han crescut sota el paraigua del concurs que impulsa la històrica Sala Parés, del carrer Petritxol de Barcelona.

  I aquesta setmana veurem el retrat de l'ànima de l'escultor Carles Piera Claramunt.

  MARCOS ORDÓÑEZ I JOSEP MARIA FONALLERAS, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató, dilluns 8 d'abril, l'escriptor Josep Maria Fonalleras, autor de la novel.la "Climent", i també l'escriptor i crític teatral Marcos Ordóñez, autor del llibre de memòries "Un jardín abandonado por los pájaros". En l'àmbit teatral ens hem trobat amb l'actor Jordi Bosch, que ha viscut una temporada de feina intensíssima que ara remata amb l'estrena d'"Els feréstecs" al Teatre Lliure. I en el capítol musical, repassem els 10 anys de trajectòria del músic i productor Raül Fernández, "Refree". També ens acompanya a plató el cantant empordanès Joanjo Bosk, que defensa un disc titulat "Cançó per Elna", basat en la història commovedora de la Maternitat d'Elna. També ens ocupem del Saló del Còmic de Barcelona i de la generació d'artistes menors de 30 anys que han crescut sota el paraigua del concurs que impulsa la històrica Sala Parés, del carrer Petritxol de Barcelona. I aquesta setmana veurem el retrat de l'ànima de l'escultor Carles Piera Claramunt.

 • Ànima - capítol 133
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 133

  Rebem a plató les actrius Mercè Martínez i Muntsa Rius, protagonistes de "T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré!". També hi serà Elisenda Roca, directora d'aquesta comèdia musical que aquests dies es representa a Barcelona.
  També ens ocupem del muntatge "Una història catalana", que es representa al TNC. El reporter Jofre Font ha volgut preguntar-se, amb analistes com Xavier Graset, Núria Ribó o Bernat Dedéu, quin tipus de país dibuixa l'obra que firma el dramaturg Jordi Casanovas.
  El programa aborda la feina d'arquitectes paisatgistes i la commemoració dels 125 anys de la "marca" National Geographic, que ens ha ajudat a mirar el món.
  Visita el plató el grup La Brigada, que acaba de publicar el disc "Incerta glòria". Parlaran del desè i últim festival Faraday, que se celebrarà aquest estiu.
  I aquesta setmana, el retrat de l'ànima és el de l'escultor Carles Piera Claramunt.

  Rebem a plató les actrius Mercè Martínez i Muntsa Rius, protagonistes de "T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré!". També hi serà Elisenda Roca, directora d'aquesta comèdia musical que aquests dies es representa a Barcelona. També ens ocupem del muntatge "Una història catalana", que es representa al TNC. El reporter Jofre Font ha volgut preguntar-se, amb analistes com Xavier Graset, Núria Ribó o Bernat Dedéu, quin tipus de país dibuixa l'obra que firma el dramaturg Jordi Casanovas. El programa aborda la feina d'arquitectes paisatgistes i la commemoració dels 125 anys de la "marca" National Geographic, que ens ha ajudat a mirar el món. Visita el plató el grup La Brigada, que acaba de publicar el disc "Incerta glòria". Parlaran del desè i últim festival Faraday, que se celebrarà aquest estiu. I aquesta setmana, el retrat de l'ànima és el de l'escultor Carles Piera Claramunt.

 • Ànima - capítol 132
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 132

  Rebem a plató l'actor Àlex Casanovas, que estrena la funció "Bona gent", dirigida per l'argentí Daniel Veronese.
  També ens acompanya el cantant Kiko Veneno, que publica nou disc, "Sensación térmica", produït pel català Raül Fernández, "Refree".
  Altres arguments del programa són la música de Franco Battiato, i altres coetanis del cantant italià, i també la literatura d'un autor mort fa 70 anys però que continua despertant passions: l'escriptor Stefan Zweig.
  I amb la reportera Júlia Bertran descobrim diferents espais polivalents que tenen més d'una vida i que permeten un flux divers de públics i idees molt enriquidor.
  I aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del poeta i músic Eduard Escoffet.

  Rebem a plató l'actor Àlex Casanovas, que estrena la funció "Bona gent", dirigida per l'argentí Daniel Veronese. També ens acompanya el cantant Kiko Veneno, que publica nou disc, "Sensación térmica", produït pel català Raül Fernández, "Refree". Altres arguments del programa són la música de Franco Battiato, i altres coetanis del cantant italià, i també la literatura d'un autor mort fa 70 anys però que continua despertant passions: l'escriptor Stefan Zweig. I amb la reportera Júlia Bertran descobrim diferents espais polivalents que tenen més d'una vida i que permeten un flux divers de públics i idees molt enriquidor. I aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del poeta i músic Eduard Escoffet.

 • Ànima - capítol 131
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 131

  MÀRIUS SERRA I FRANCESC GARRIGA, A "ÀNIMA".

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a pla
  tó dilluns, 11 de març, els escriptors Màrius Serra i Francesc Garriga, últims premis Sant Jordi de novel·la i Carles Riba de poesia amb els llibres "Plans de futur" i "Tornar és lluny", respectivament.

  Altres protagonistes del programa són el grup Fangoria, que acaba de publicar un àlbum amb 4 CD, i també el cantant Justin Bieber i tot un seguit de fenòmens musicals adolescents. A plató tenim l'actuació de la joveníssima banda The free fall band.

  I amb la reportera Júlia Bertran visitem un munt d'exposicions de fotografia que s'exhibeixen en diferents espais de forma simultània (CaixaForum, Arts Santa Mònica, Foto Colectània, Palau Solterra, Palau Robert, La Virreina-Centre de la Imatge, Macba, etc.).

  I aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del pintor Rai Escalé.

  "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco.

  MÀRIUS SERRA I FRANCESC GARRIGA, A "ÀNIMA". El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns, 11 de març, els escriptors Màrius Serra i Francesc Garriga, últims premis Sant Jordi de novel·la i Carles Riba de poesia amb els llibres "Plans de futur" i "Tornar és lluny", respectivament. Altres protagonistes del programa són el grup Fangoria, que acaba de publicar un àlbum amb 4 CD, i també el cantant Justin Bieber i tot un seguit de fenòmens musicals adolescents. A plató tenim l'actuació de la joveníssima banda The free fall band. I amb la reportera Júlia Bertran visitem un munt d'exposicions de fotografia que s'exhibeixen en diferents espais de forma simultània (CaixaForum, Arts Santa Mònica, Foto Colectània, Palau Solterra, Palau Robert, La Virreina-Centre de la Imatge, Macba, etc.). I aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del pintor Rai Escalé. "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco.

 • Ànima - capítol 130
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 130

  Rebem a plató la cantant Beth Rodergas i el músic Guille Milkyway, que han coincidit a l'espectacle infantil "La dona vinguda del futur". Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran s'ha endut l'escenògraf Sebastià Brosa als magatzems d'escenografia i attrezzo del TNC. Sabrem què passa amb un decorat teatral quan baixa el teló de l'última representació.
  En l'àmbit teatral, també coneixerem de prop l'actor Pablo Derqui, protagonista del muntatge "Roberto Zucco", que ha dirigit Julio Manrique.
  Ens ocupem del nou -i esperat- disc de David Bowie, "The next day", i de la nova -i esperada- comèdia de Pedro Almodóvar, "Los amantes pasajeros". Dies abans de la seva estrena, Antonio Baños l'ha pogut veure.
  Coincidint amb les funcions del monòleg de Lluïsa Mallol, "La signatura 400", hem passat tot un dia en una biblioteca per certificar el seu paper d'autèntic focus cultural més enllà del préstec i lectura de llibres.
  I també visitem l'exposició que reivindica la figura de Modest Cuixart al Museu d'Art de Girona.

  Rebem a plató la cantant Beth Rodergas i el músic Guille Milkyway, que han coincidit a l'espectacle infantil "La dona vinguda del futur". Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran s'ha endut l'escenògraf Sebastià Brosa als magatzems d'escenografia i attrezzo del TNC. Sabrem què passa amb un decorat teatral quan baixa el teló de l'última representació. En l'àmbit teatral, també coneixerem de prop l'actor Pablo Derqui, protagonista del muntatge "Roberto Zucco", que ha dirigit Julio Manrique. Ens ocupem del nou -i esperat- disc de David Bowie, "The next day", i de la nova -i esperada- comèdia de Pedro Almodóvar, "Los amantes pasajeros". Dies abans de la seva estrena, Antonio Baños l'ha pogut veure. Coincidint amb les funcions del monòleg de Lluïsa Mallol, "La signatura 400", hem passat tot un dia en una biblioteca per certificar el seu paper d'autèntic focus cultural més enllà del préstec i lectura de llibres. I també visitem l'exposició que reivindica la figura de Modest Cuixart al Museu d'Art de Girona.

 • Ànima - capítol 129
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 129

  Rebem a plató l'humorista Berto Romero, que presenta al Teatre Alexandra de Barcelona el monòleg "Sigue con nosotros". Aprofitant la seva visita, el reporter Jofre Font repassarà l'auge del gènere anomenat "stand-up comedy".
  Aquesta setmana també ens ocupem dels Oscars de cine, amb Àlex Gorina (Sala 33) a plató, i de la fira Animac d'animació que es fa a Lleida. I amb motiu de l'estrena del film "La trama", que protagonitza Russell Crowe, hem revisat la filmoteca per saber com han tractat la televisió i el cine els casos de corrupció... de ficció.
  Antonio Baños llegirà, des de l'òptica cultural, el Mobile World Congress de Barcelona, i també veurem el retrat de l'ànima de l'actor i clown Marcel Tomàs.
  La reportera Júlia Bertran ha estat a Guissona per conèixer el paisatge que acompanya Joan Pons, el líder d'El Petit de Cal Eril, una banda amb disc nou. I a plató també tindrem l'actuació de Sara Pi, que inaugura el Black Music Festival de Salt.

  Rebem a plató l'humorista Berto Romero, que presenta al Teatre Alexandra de Barcelona el monòleg "Sigue con nosotros". Aprofitant la seva visita, el reporter Jofre Font repassarà l'auge del gènere anomenat "stand-up comedy". Aquesta setmana també ens ocupem dels Oscars de cine, amb Àlex Gorina (Sala 33) a plató, i de la fira Animac d'animació que es fa a Lleida. I amb motiu de l'estrena del film "La trama", que protagonitza Russell Crowe, hem revisat la filmoteca per saber com han tractat la televisió i el cine els casos de corrupció... de ficció. Antonio Baños llegirà, des de l'òptica cultural, el Mobile World Congress de Barcelona, i també veurem el retrat de l'ànima de l'actor i clown Marcel Tomàs. La reportera Júlia Bertran ha estat a Guissona per conèixer el paisatge que acompanya Joan Pons, el líder d'El Petit de Cal Eril, una banda amb disc nou. I a plató també tindrem l'actuació de Sara Pi, que inaugura el Black Music Festival de Salt.

 • Ànima - capítol 128
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 128

  RAÜL BALAM, JORDI ROCA I ISMA PRADOS, A "ÀNIMA".
  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep el dill
  uns 18 de febrer tres representants de la cuina catalana d'autor més dinàmica: Raül Balam, Jordi Roca i Isma Prados. Ens visiten dies abans de la inauguració del Fòrum Gastronòmic de Girona.
  Aquest dilluns parlarem dels Premis Goya de cine amb el col·laborador Antonio Baños i també dels Grammy de música, que van viure en directe les components de la productora catalana de videoclips Rita Clip. Entre les nominacions hi havia un treball seu amb la cantant Esperanza Spalding. Amb elles veurem imatges inèdites de la gala celebrada a Los Angeles.
  També ens acompanyarà una de les veus catalanes destacades als Estats Units, l'escriptora i traductora Liz Castro. Volem conèixer la peripècia vital d'aquesta nord-americana enamorada de Catalunya i que ara prepara el llibre col·lectiu titulat "What's up with Catalonia?".
  La reportera Júlia Bertran ens presenta el treball artístic i de denúncia de l'artista Núria Güell, que acaba de presentar obra seva a la fira Arco de Madrid. I amb el reporter Jofre Font coneixerem el curiós projecte al voltant del Festival Internacional de Circ de Figueres.

  RAÜL BALAM, JORDI ROCA I ISMA PRADOS, A "ÀNIMA". El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep el dilluns 18 de febrer tres representants de la cuina catalana d'autor més dinàmica: Raül Balam, Jordi Roca i Isma Prados. Ens visiten dies abans de la inauguració del Fòrum Gastronòmic de Girona. Aquest dilluns parlarem dels Premis Goya de cine amb el col·laborador Antonio Baños i també dels Grammy de música, que van viure en directe les components de la productora catalana de videoclips Rita Clip. Entre les nominacions hi havia un treball seu amb la cantant Esperanza Spalding. Amb elles veurem imatges inèdites de la gala celebrada a Los Angeles. També ens acompanyarà una de les veus catalanes destacades als Estats Units, l'escriptora i traductora Liz Castro. Volem conèixer la peripècia vital d'aquesta nord-americana enamorada de Catalunya i que ara prepara el llibre col·lectiu titulat "What's up with Catalonia?". La reportera Júlia Bertran ens presenta el treball artístic i de denúncia de l'artista Núria Güell, que acaba de presentar obra seva a la fira Arco de Madrid. I amb el reporter Jofre Font coneixerem el curiós projecte al voltant del Festival Internacional de Circ de Figueres.

 • Ànima - capítol 127
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 127

  JAUME SISA & CARLES FLAVIÀ, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dil
  luns, 11 de febrer, una parella que combina humor, música, surrealisme i una concepció de la vida ben particular: l'humorista Carles Flavià i el cantant Jaume Sisa. Tots dos estrenen plegats a La Seca-Espai Brossa de Barcelona l'espectacle "Tan bé que anàvem".

  També ens acompanya el pianista Chano Domínguez, un número 1 en la fusió del jazz i el flamenc i amb un currículum estel·lar de col·laboracions musicals.

  Aquesta setmana també hem entrevistat José Sacristán pocs dies abans de la cerimònia dels premis Goya, on ha obtingut la seva primera nominació com a millor actor per la pel·lícula "El muerto y ser feliz".

  Altres protagonistes del programa són joves dramaturgs com Guillem Clua o Marta Buchaca, que estan duent els seus espectacles a teatres de més capacitat després de l'èxit obtingut en espais minúsculs com la Sala Flyhard. Tota una generació de nous autors que estan seduint el públic jove.

  JAUME SISA & CARLES FLAVIÀ, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns, 11 de febrer, una parella que combina humor, música, surrealisme i una concepció de la vida ben particular: l'humorista Carles Flavià i el cantant Jaume Sisa. Tots dos estrenen plegats a La Seca-Espai Brossa de Barcelona l'espectacle "Tan bé que anàvem". També ens acompanya el pianista Chano Domínguez, un número 1 en la fusió del jazz i el flamenc i amb un currículum estel·lar de col·laboracions musicals. Aquesta setmana també hem entrevistat José Sacristán pocs dies abans de la cerimònia dels premis Goya, on ha obtingut la seva primera nominació com a millor actor per la pel·lícula "El muerto y ser feliz". Altres protagonistes del programa són joves dramaturgs com Guillem Clua o Marta Buchaca, que estan duent els seus espectacles a teatres de més capacitat després de l'èxit obtingut en espais minúsculs com la Sala Flyhard. Tota una generació de nous autors que estan seduint el públic jove.

 • Ànima - capítol 126
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 126

  RAFAEL ARGULLOL I THE MAMZELLES, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep al pla
  tó aquest dilluns, 4 de febrer, l'escriptor Rafael Argullol, que acaba de publicar a Quaderns Crema un llibre de converses que va tenir amb el doctor Moisès Broggi poc abans que morís als 104 anys.

  En l'àmbit literari també ens ocupem del certamen BCNegra per explicar les raons d'un fenomen editorial dissenyat des de Barcelona. Es tracta de la novel.la "El guardià invisible", de la qual s'ha venut la traducció a 15 països i també els drets cinematogràfics. Per parlar-ne, ens acompanyaran l'autora de la novel.la, Dolores Redondo, i l'agent literària Anna Soler-Pont.

  La reportera Júlia Bertran s'ha convertit en l'ombra de la parella de dissenyadors Zazo & Brull durant la passarel.la de moda 080.

  A plató actuarà el grup The Mamzelles, després de l'impacte de la campanya publicitària que han protagonitzat a favor del reciclatge d'envasos. Coneixem el projecte artístic d'aquest grup que formen tres actrius/cantants.

  Altres arguments del programa són el director Alfred Hitchcock i el projecte de la Fundació Sorigué de Lleida a favor de l'art contemporani. El retrat de l'ànima d'aquesta setmana és el de l'artista del vidre Àlex Añó.

  "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco. S'emet al 33 els dilluns a partir de les 23.00.

  RAFAEL ARGULLOL I THE MAMZELLES, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep al plató aquest dilluns, 4 de febrer, l'escriptor Rafael Argullol, que acaba de publicar a Quaderns Crema un llibre de converses que va tenir amb el doctor Moisès Broggi poc abans que morís als 104 anys. En l'àmbit literari també ens ocupem del certamen BCNegra per explicar les raons d'un fenomen editorial dissenyat des de Barcelona. Es tracta de la novel.la "El guardià invisible", de la qual s'ha venut la traducció a 15 països i també els drets cinematogràfics. Per parlar-ne, ens acompanyaran l'autora de la novel.la, Dolores Redondo, i l'agent literària Anna Soler-Pont. La reportera Júlia Bertran s'ha convertit en l'ombra de la parella de dissenyadors Zazo & Brull durant la passarel.la de moda 080. A plató actuarà el grup The Mamzelles, després de l'impacte de la campanya publicitària que han protagonitzat a favor del reciclatge d'envasos. Coneixem el projecte artístic d'aquest grup que formen tres actrius/cantants. Altres arguments del programa són el director Alfred Hitchcock i el projecte de la Fundació Sorigué de Lleida a favor de l'art contemporani. El retrat de l'ànima d'aquesta setmana és el de l'artista del vidre Àlex Añó. "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco. S'emet al 33 els dilluns a partir de les 23.00.

Anar al contingut