TOTS ELS PROGRAMES

 • Ànima - 08/02/2010
  Veure vídeo

  Ànima - 08/02/2010

  L'actriu Vicky Peña, últim Premi Nacional de Teatre de l'Estat, i candidata al Goya a la millor actriu de repartiment per "El cónsul de Sodoma", visita el programa i repassa amb Toni Puntí els seus últims projectes de teatre i cine. Al plató pengen quadres de Ràfols-Casamada i de la seva dona, la pintora Maria Girona, al cap de poc d'inaugurar-se una exposició conjunta dels dos artistes a la nova galeria Tatiana Kuroshkina, a Barcelona. També parlem del festival flamenc De Cajón!, i de com la caixa flamenca ha servit per unir diferents estils musicals. I també ens hem citat amb l'actor Pere Arquillué -ara a la sèrie de TV3 "La Riera" i a l'obra de teatre "El cafè"- per coneixe'n els gustos culturals.

 • Ànima - 02/02/2010
  Veure vídeo

  Ànima - 02/02/2010

  El programa seu a taula els tres escriptors amb premi d'aquest any: Xavier Bosch (premi Sant Jordi amb "Se sabrà tot"), Llucia Ramis (premi Josep Pla amb "Egosurfing") i Vicenç Villatoro (premi Ramon Llull amb "Tenim un nom"). Tots tres són periodistes i tots tres han recollit aquest any els premis més destacats de novel·la en català. "Ànima" parla també de premis de cine amb connexions en directe amb Sara Loscos des de la gala dels Premis Gaudí. Des del Teatre Coliseum de Barcelona, Loscos entrevista els premiats de la festa del cine català. El programa ha seguit, els dies previs a la gala, una de les candidates favorites, l'actriu Nausicaa Bonnín, protagonista de "Tres dies amb la família". I també ens ocupem del certamen literari BCNegra i de l'estrena d'una versió trencadora de "L'auca del senyor Esteve" a la Sala Gran del TNC.

 • Ànima - 25/01/2010
  Veure vídeo

  Ànima - 25/01/2010

  Molt coneguts per les seves intervencions a "Ventdelplà", i "Polònia" i "Crackòvia", els actors Pep Cruz i Bruno Oro encapçalen el repartiment de "Natale in casa Cupiello", dirigida per Oriol Broggi, que s'estrena aquest cap de setmana a la Biblioteca de Catalunya, a Barcelona. També entrevistem l'actriu Elena Anaya, protagonista de la pel·lícula "Hierro", per la qual va guanyar el premi d'interpretació de l'últim Festival de Cinema de Sitges.

 • Ànima - capítol 1
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 1

  En aquest primer programa de la nova temporada, Toni Puntí entrevista l'actor Josep Maria Flotats, que ha estrenat a Catalunya l'obra "El encuentro de Descartes con Pascal joven". També visita el plató el mag Juan Tamariz, que actua aquests dies al teatre Poliorama de Barcelona. I el programa emet un reportatge sobre el món de la parella segons Ingmar Bergman, amb motiu de la pròxima estrena al TNC de l'espectacle "Escenes d'un matrimoni/Sarabande".

 • Ànima - 23/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 23/12/2009

  El darrer programa de l'any és un especial de Nadal, on tenen cabuda tota mena de recomanacions culturals adreçades a aquestes festes. Us avancem les cites imprescindibles d'aquestes dates, us proposem els regals més originals i selectes vinculats al món de la cultura i us acostem als esdeveniments culturals més recomanables de les grans ciutats estrangeres per a aquells que passin les festes fora de casa. El programa també compta amb una actuació especial de dos grups que interpreten les seves cançons junts al plató: Anímic i El Petit de Cal Eril.

 • Ànima - 22/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 22/12/2009

  Entrevistem la cantant i compositora Sílvia Pérez-Cruz, guanyadora del Premi Miquel Martí i Pol, amb un poema musicat de Maria Mercè Marçal. L'actuació de la jornada va a càrrec del cantautor català Cesk Freixas.

 • Ànima - 21/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 21/12/2009

  Entrevista i actuació d'Alfonso Vilallonga, que estrena al Teatre Lliure "Corazón lengua", el seu nou espectacle que va del chansonnier al cabaret.

 • Ànima - 17/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 17/12/2009

  Visitem l'exposició de Carles Congost "Adult Contemporary". I tenim Maria del Mar Bonet i Manel Camp actuant per celebrar "20 anys ben a prop", ara que fa 20 anys que van publicar el CD.

 • Ànima - 16/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 16/12/2009

  Entrevistem el director de teatre i cinema Lluís Danés, que ens parla de "Llits", la seva nova obra, amb una banda sonora creada per a l'ocasió per Lluís Llach i Borja Penalba. L'actuació de la jornada va a càrrec del grup de jazz Colina / Serrano.

 • Ànima - 15/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 15/12/2009

  Entrevista a Godoy, que actua a l'obra "Verás que todo es mentira", escrita i dirigida per Andreu Buenafuente i Berto Romero. L'actuació de la jornada va a càrrec del grup Glissando*.

 • Ànima - 14/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 14/12/2009

  Entrevistem l'actriu Mar Ulldemolins, que ha participat en les noves produccions "Les veus del Pamano" i "Les dues vides d'Andrés Rabadán". Maria Molins participa en el nostre qüestionari arran de l'estrena de "Todo está en el aire". L'actuació de la jornada va a càrrec del grup Puntí i Desobedientes.

 • Ànima - 10/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 10/12/2009

  Parlem del rodatge d'"Elisa K", de la directora Judith Collell i Jordi Cadena, una pel·lícula basada en la novel·la "Elisa Kiseljak", de Lolita Bosch, que ens acompanya al plató. A l'actuació de la jornada gaudim amb OBK, un dels grups que han fet el disc de "La Marató" de TV3.

 • Ànima - 10/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 10/12/2009

  "Ànima" presenta el "Pavelló Mies Van de Rohe customized pel Wei Wei". El programa, presentat per Toni Puntí i Bibiana Ballbè, també farà un repàs del Primavera Club i farà un qüestionari als Vacabou, que actuen a Londres, a la sala Cargo. En el capítol d'actuacions: el grup La increïble història de Carles Carolina.

 • Ànima - 07/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 07/12/2009

  Entrevistem els escriptors Jordi Llavina, autor de "Londres nevat" i David Monteagudo, amb la seva obra "Fin", una insòlita "opera prima". També parlem del llibre digital i el grup La Bien Querida és l'encarregat de posar un toc musical al magazín.

 • Ànima - 03/12/2009
  Veure vídeo

  Ànima - 03/12/2009

  Parlem amb el director de cinema Ventura Durall i l'actriu Clara Segura de l'estrena de "Les dues vides d'Andrés Rabadán". L'actuació de la jornada va a càrrec del ballarí Iker Gómez, que ens presenta la seva versió d'"El llac dels cignes".

Anar al contingut