TOTS ELS CLIPS

 • Resum "Ànima" 1
  Veure vídeo

  Resum "Ànima" 1

  1/5

 • Resum "Ànima" 2
  Veure vídeo

  Resum "Ànima" 2

  2/5

 • Resum "Ànima" 3
  Veure vídeo

  Resum "Ànima" 3

  3/5

 • Resum "Ànima" 4
  Veure vídeo

  Resum "Ànima" 4

  4/5

 • Resum "Ànima" 5
  Veure vídeo

  Resum "Ànima" 5

  5/5

 • Cortinetes Ànima
  Veure vídeo

  Cortinetes Ànima

  Resum cortinetes d'Ànima

 • Sismògraf 2015
  Veure vídeo

  Sismògraf 2015

  Quan falten pocs dies perquè comenci el festival Sismògraf d'Olot, la Júlia Bertran ha estat a la capital de la Garrotxa per saber totes les novetats d'aquesta edició. El Sismògraf es presenta com el festival que detecta el moviment i, durant tres dies, serà un aparador de la dansa contemporània. El festival s'ha convertit en fira per aconseguir que els teatres de Catalunya i d'arreu programin dansa contemporània amb més regularitat.

 • Maria Molins
  Veure vídeo

  Maria Molins

  A l'actriu Maria Molins li escau el drama i ara fa "Purga" al TNC al costat de l'actriu Carme Elias i amb direcció de Ramon Simó. A l'entrevista amb Toni Puntí es lamenta de no fer més comèdia i diu que es treu el barret davant dels actors que, alhora, fan riure i fan plorar. Molins es va fer molt popular amb un paper a la sèrie "El cor de la ciutat" de TV3 i, des d'aquesta temporada, també forma part del repartiment de "La Riera".

 • Nando Cruz
  Veure vídeo

  Nando Cruz

  El periodista Nando Cruz disecciona al llibre "Pequeño circo" l'escena musical indie espanyola de la dècada dels 90, on van triomfar noms com Los Planetas. "Pequeño circo", publicat per Contra Ediciones, és un treball molt ben documentat. A l'entrevista, Nando Cruz fa una anàlisi molt clara, i amb autocrítica inclosa, del paper i l'impacte d'aquesta escena musical.

 • Els Catarres
  Veure vídeo

  Els Catarres

  Són tres, són d'Aiguafreda i fa temps que volen demostrar que la seva aventura musical va més enllà del fenomen que va suposar la cançó "Jenifer". Els Catarres han gravat el disc "Big Bang" i el concert d'inici de la gira, que volen que sigui espectacular, el faran el 23 d'abril al Sant Jordi Club. Els Catarres és un curiós exemple de grup autogestionat, com evidencia el reportatge que firma Jofre Font.

 • Ramon Madaula
  Veure vídeo

  Ramon Madaula

  Ramon Madaula fa doblet a la cartellera. Debuta com a autor i director a la sala Àtrium a "Coses nostres", la seva diagnosi sobre l'ofici teatral, a través del diàleg entre un director de teatre i un crític, i protagonitza a la sala Muntaner "Idiota", de Jordi Casanovas, al costat d'Anna Sahun.

 • Joan Miquel Oliver
  Veure vídeo

  Joan Miquel Oliver

  Joan Miquel Oliver publica "Pegasus", el primer disc en solitari després de la separació del grup Antònia Font, de qui va compondre la majoria del repertori. Toni Puntí conversa amb el cantant mallorquí a l'heliport d'un dels vaixells que fan la travessia entre l'illa i Barcelona.

 • Hiroshima
  Veure vídeo

  Hiroshima

  Al Poble-sec de Barcelona s'ha obert la sala Hiroshima, un nou escenari consagrat als nous llenguatges escènics. Sònia Gómez o Ernesto Collado són alguns dels primers noms programats. La reportera Júlia Bertran ha viscut la primera nit d'estrena, i ens ho explica en aquest reportatge

 • Hausson
  Veure vídeo

  Hausson

  El mag Hausson ha estrenat a La Seca-Espai Brossa "Magic Tribute", amb direcció d'Hermann Bonnín. Un homenatge als mags i números de màgia històrics que es van poder veure a diferents escenaris de Barcelona, la majoria desapareguts.

 • Tortell Poltrona
  Veure vídeo

  Tortell Poltrona

  Toni Puntí conversa amb el pallasso Tortell Poltrona a la seu del Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera, un circ enmig del bosc. Tortell Poltrona, a punt de fer 60 anys, explica detalls de la nova edició del festival Circ Cric i també parla del seu nomenament com a padrí de la Mostra d'Igualada de Teatre Infantil i Juvenil.

Anar al contingut