24/11/2014

Toni Puntí entrevista Lola Herrera, una de les grans dames del teatre espanyol. L'actriu estrena "En el estanque dorado" al Teatre Romea, on comparteix cartell amb Héctor Alterio.

El reporter Jofre Font ens presenta Dei Furbi, una companyia addicta als reptes escènics que vol repetir l'èxit del seu últim espectacle, "La flauta màgica", presentant "Trilogia Mozart", que combina "Cosí fan tutte", "Don Giovanni" i "Les noces de Fígaro". Després d'estrenar al festival Temporada Alta, Dei Furbi s'instal·la aquest desembre a La Seca Espai Brossa.

En el capítol musical hem parlat amb Omara Portuondo, figura veterana de la música internacional que visita el Festival Mil·lenni. L'edat no és un impediment per a la cantant cubana, que a 84 anys retorna als escenaris acompanyada de músics de prestigi com el pianista Roberto Fonseca, i recupera el disc amb què va debutar el 1958, "Magia negra".

I aquesta setmana també entrevistem Pau Vallvé, un músic que no només ha tret un nou disc, sinó que també l'ha editat i fabricat ell mateix. Ha explicat a la reportera Júlia Bertran com ha estat el procés de construcció particular d'aquest àlbum.

El tancament del programa el protagonitza St. Vincent, una proposta musical ben poc convencional que podrem veure en concert a la Sala Apolo de Barcelona.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3