Ànima - capítol 182

10 ANYS DE POPARB I EDUARD FARELO, A "ÀNIMA"

El programa "Ànima", el magazín escènic del 33, commemora dilluns, 16 de juny, els 10 anys del festival PopArb, un aparador essencial per entendre l'actual consolidació de l'escena pop-rock en català. En un reportatge firmat per la reportera Júlia Bertran escoltarem les veus d'una de les ànimes del festival, la promotora Anna Cerdà, i de dues de les veus que han viscut més intensament aquesta dècada de música en català a Arbúcies, l'humorista i presentador Òscar Dalmau, i el líder del grup Mishima, el cantant David Carabén.
Aquesta setmana el reporter Jofre Font entrevista l'actor Eduard Farelo. Després del seu pas presentant a TV3 el programa "Oh, happy day!", Farelo torna al teatre amb la companyia La Perla 29 amb l'obra "Cels", de Wajdi Mouawad, l'autor de la novel·la "Ànima" i de dos textos teatrals intensos, "Litoral" i "Incendis".
En l'àmbit escènic, també hem estat a l'Alt Empordà amb les dues ànimes de l'empresa CUBE, que tenen un dels currículums més diversos i exquisits com a escenògrafs i il·luminadors d'espectacles teatrals i concerts.

"Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Àngel Leiro, i la productora, Diana Domínguez.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3