Ànima - capítol 181

SÓNAR I "LOSERS", A "ÀNIMA"

El programa "Ànima", el magazín escènic que dirigeix Toni Puntí, emet dilluns, 9 de juny (22.45, 33), un ampli reportatge sobre el festival Sónar. La cita amb la música avançada i el New Media Art envaeix Barcelona amb les propostes musicals i escèniques més innovadores. En un extens reportatge a quatre mans, els reporters Jofre Font i Júlia Bertran desgranen la programació, recorren els principals escenaris i entrevisten alguns dels artistes més agosarats. Justament dilluns, el Sónar rebia un dels Premis Nacionals de Cultura.

En contrast amb el Sónar, també fixem la mirada en alguns dels festivals d'estiu que comencen a caminar, com ara el festival Jardins de Pedralbes. Ho fem a través de grans figures de la música internacional que es resisteixen a deixar els escenaris -de Tom Jones a Raphael- i que continuen trobant el favor del públic.

En el capítol teatral, entrevistem els dos protagonistes de la comèdia romàntica de Marta Buchaca, "Losers", que es representa a La Villarroel. La reportera Júlia Bertran conversa amb dos bons comediants, Jordi Díaz i Alba Florejachs.

"Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Àngel Leiro, i la productora, Diana Domínguez.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3