Ànima - capítol 179

El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista l'actor Ivan Benet, que interpreta el monòleg "Informe per a una acadèmia", de Franz Kafka, que ell mateix ha traduït i codirigeix amb Xavier Ricart, a l'Espai Lliure.

En l'àmbit escènic, també hem estat amb l'actriu Carlota Olcina, una de les peces clau de l'èxit de la comèdia "Pulmons", que torna a la cartellera de la Sala Beckett de Barcelona, de nou amb molt bones previsions d'assistència de públic.

El reporter Jofre Font ha estat a l'assaig del projecte "La piel del huevo te lo da", que ha programat el festival Ciutat Flamenco, del Mercat de les Flors, i que aplega la coreògrafa i ballarina Sol Picó, l'actriu Candela Peña i la cantant La Shica.

I, finalment, ens hem trobat amb l'artista Carlos Pazos, autor d'un documental que rememora "Los Llopis", un grup cubà pioner a l'hora de fer rock'n'roll cantat en espanyol. Pazos, una de les nostres personalitats artístiques més singulars, ha conegut al llarg dels anys tant els escenaris com els museus i les galeries d'art.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3