Ànima - capítol 178

EMMA VILARASAU, A "ÀNIMA"


El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista dilluns, 12 de maig (22.45, 33), l'actriu Emma Vilarasau, que estrena al Teatre Lliure de Gràcia, sota la direcció de Sergi Belbel, "Els dies feliços", de Samuel Beckett.

El programa d'aquesta setmana també fa protagonistes les quatre actrius que participen a l'obra "Els feréstecs", un dels èxits de la temporada anterior que torna a la cartellera. La reportera Júlia Bertran retrata Laura Conejero, Rosa Renom, Rosa Vila i Laura Aubert.

En l'àmbit escènic, el reporter Jofre Font també va viure la jornada d'estrena d'"El joc de l'amor i de l'atzar", el retorn de Josep Maria Flotats al TNC, el teatre que ell va fundar i del qual va ser cessat com a director la temporada 1997/1998 després d'una forta polèmica política i cultural.

En el capítol musical, ens hem retrobat amb la cantant Maruja Garrido, a qui el món de la rumba reivindica. D'aquí a pocs dies, la seva figura protagonitza la nit "Rumba surreal" dins del festival Ciutat Flamenco.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3