Ànima - capítol 174

El programa "Ànima", del 33, entrevista aquest dilluns, 7 d'abril, el cantant i ànima del grup Mishima, David Carabén. El grup presenta aquesta setmana al festival Strenes de Girona el seu setè disc, "L'ànsia que cura".

Aquesta setmana també hem estat amb el cantant Francesc Pi de la Serra, que celebra 50 anys damunt dels escenaris amb una carrera coherent, que la crítica i els companys de professió han valorat potser més que no pas el públic massiu. Nous concerts i iniciatives, com un documental, coronen aquesta commemoració.

En l'àmbit escènic, coneixem el nou cicle que impulsa el Mercat de les Flors de Barcelona, "El circ d'ara mateix". Una proposta disposada a seduir públic adult amb companyies veteranes com Los Galindos o nous noms com el de Joan Català.

Amb la reportera Júlia Bertran coneixem les motivacions de l'actriu i dramaturga Gemma Brió i les del director d'escena Norbert Martínez per crear l'espectacle "Llibert", una de les propostes més emotives i sinceres de la cartellera teatral. "Llibert" va fer temporada a l'Almeria Teatre però l'èxit i l'impacte d'aquelles funcions han propiciat la reposició a la Biblioteca de Catalunya.

El programa d'aquesta setmana el tanquem amb un avançament del nou disc d'Els Amics de les Arts, el dia abans que surti a la venda.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3