Ànima - capítol 173

El programa "Ànima" entrevista el cantant uruguaià Jorge Drexler dies abans del concert de presentació al Palau de la Música del seu nou disc, "Bailar en la cueva". El concert forma part de la programació del Guitar Festival BCN. Durant l'entrevista Jorge Drexler interpreta en directe la cançó "Todo cae".

En l'àmbit escènic hem estat amb una de les coreògrafes més rellevants del món, Anne Teresa de Keersmaker, directora de la companyia belga de dansa Rosas. El Mercat de les Flors ha presentat una versió de "Drumming", una de les peces clàssiques del grup, però, per primera vegada, amb la música en directe interpretada per alumnes de l'ESMUC.

Per primera vegada, el TNC i el Teatre Lliure han creat, dins de la seva estructura, companyies de joves actors, en alguns casos pràcticament novells, per confiar-los alguns dels projectes destacats de la temporada. El reporter Jofre Font s'ha acostat a les dues companyies, ara que han coincidit a la cartellera amb les funcions d'"El cantador", de Serafí Pitarra, i "El caballero de Olmedo", de Lope de Vega.

Aquesta setmana també ens ocupem del nou festival d'òpera de petit format Da Camera, que es posa en marxa al Teatre Akadèmia. Una nova oferta, més enllà del Liceu, per als amants de la lírica.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3