Ànima - capítol 171

Ànima, el magazín escènic del 33, visita aquesta setmana l'exposició "Sistematúrgia" de l'Arts Santa Mònica, guiats pel mateix artista que l'ha concebut, Marcel·lí Antúnez. El presentador del programa, Toni Puntí, passeja per les sales de l'exposició amb l'artista català, un dels cofundadors de La Fura dels Baus i artífex d'una carrera en solitari com actor i "performer", envoltat de ginys tecnològics.

Aquest setmana també hem estat a la gala dels Premis Enderrock. El reporter Jofre Font conversa amb els triomfadors de la nit, Els Catarres, i amb els altres grups premiats.

També seguirem de ben a prop els Sidonie. El grup de rock estrena nou disc, "Sierra y Canadá", a la vegada que treuen un llibre de fotos que documenta el seu dia a dia.

I l'escola Xamfrà està de celebració. El centre fa 10 anys que exerceix de punt de trobada per a nens i nenes de 4 a 20 anys, al barri del Raval de Barcelona, i els ofereix classes de música, dansa i teatre. Un exemple de quan allò que passa a l'escenari va més enllà de la pura experiència artística.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3