Ànima - capítol 170

El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista dilluns, 10 de març, el cantant Jaume Sisa, dies abans del concert que farà, compartint escenari amb dos dels músics més "galàctics", Quimi Portet i Joan Miquel Oliver, a l'Auditori de Barcelona. Sisa, a més, ha publicat recentment el disc "Extra", amb rareses i gravacions inèdites de la seva discografia.

En l'àmbit musical també hem estat amb dos músics estrangers que han decidit fer arrels a Catalunya incorporant el català al seu repertori. Parlem de l'italià Alessio Arena i del grec Giorgis.

Anticipant-nos al novíssim festival BIS (Barcelona Independent Sessions), redibuixem el mapa de les discogràfiques catalanes independents, en total una cinquantena de segells.

Aquesta setmana també coneixem una ballarina atípica, Sònia Sánchez, abans que estreni un nou espectacle al Mercat de les Flors de Barcelona. La seva feina barreja disciplines com el flamenc amb altres llenguatges aparentment molt allunyats, com la dansa "butoh" japonesa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3