Ànima - capítol 155

Ànima - capítol 155

Entrevistem la cantant Martirio i el seu fill guitarrista, Raúl Rodríguez. Els dos artistes presenten al Festival de Jazz de Barcelona el disc que han fet conjuntament com a homenatge a Chavela Vargas, amb qui van compartir els dos últims concerts que la cantant mexicana va fer en vida a Ciutat de Mèxic i a Madrid.
La reportera Júlia Bertran parla de "Matx de pallassos", un espectacle inclòs al festival Temporada Alta de Girona i que ens ha permès disseccionar una professió que no només s'ocupa de divertir els nens i que, a poc a poc, es trasllada de la pista de circ a l'escenari teatral.
En l'àmbit musical, aquesta setmana farem parada a Lleida amb la segona edició del Live Sessions Day, un festival que promou artistes emergents nacionals i internacionals en diferents espais de la ciutat i que està rebent la visita dels programadors d'alguns dels festivals europeus més destacats. Coincidint amb aquesta cita, un reportatge del periodista Jordi Turtós fa un repàs a l'escena musical de les terres de Ponent.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3