Ànima - capítol 152

El programa "Ànima" d'aquest dilluns, 14 d'octubre, que presenta i dirigeix Toni Puntí, ha seguit pas a pas un dels projectes més engrescadors del festival Temporada Alta de Girona. Es diu "Primera plana" i ha aconseguit idear, escriure, assajar i representar, en només 24 hores, quatre peces teatrals centrades en notícies de l'actualitat. En aquest període, també s'ha fet un càsting de 16 actors seleccionats entre un centenar de candidats.

El reporter Jofre Font ens explica, des de dins i des de fora de l'escenari, l'espectacle de cabaret "The hole", que ha triomfat a Madrid i que ara prova fortuna al Teatre Coliseum de Barcelona amb La Terremoto de Alcorcón fent d'amfitriona.

Aquesta setmana ens hem tancat a les sales d'assaig dels joves ballarins i coreògrafs que participen en la segona edició del Festival Sâlmon, consagrat a la dansa més emergent.

I l'"Ànima" d'avui també fa una incursió a la programació del Festival de Jazz de Barcelona amb la participació del crític de jazz i director del programa "Sputnik", Roger Roca.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3