Ànima - capítol 149

Ànima - capítol 149

Aquest dilluns, 23 de setembre, el presentador i director d'"Ànima" (33), Toni Puntí, entrevista Sílvia Pérez Cruz dies abans que la cantant participi -conjuntament amb Serrat, Noa, Barbara Hendricks i Miguel Poveda- en el concert per a la investigació de l'Alzheimer que organitza la Fundació Pasqual Maragall.

En l'àmbit musical, també ens acostem a la figura de Paco Ibáñez. El cantant se'ns mostrarà més proper que mai en un concert únic programat en la distància curta, a la sala Jamboree de Barcelona, acompanyat de tres músics de primer nivell, Gorka Benítez, Mario Mas i Horacio Fumero.

Aquesta setmana, la reportera Júlia Bertran actualitza el mapa de la música en directe posant l'accent en els bars que també funcionen com a espais per fer-hi concerts.

I el reporter Jofre Font aprofita les Festes de la Mercè de Barcelona per radiografiar el panorama del nou circ català. El reportatge descobreix joves companyies que estan donant nou impuls en un llenguatge que combina força, risc, destresa i humor.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3