Ànima - capítol 141

El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista aquesta setmana el contratenor Xavier Sabata, la vigília que estreni al Palau de la Música Catalana el seu projecte "Bad guys" sobre música de Händel. Xavier Sabata, que té formació d'actor, fa deu anys que triomfa als millors temples lírics europeus gràcies a la seva virtuosa especialització vocal.

Aquesta setmana també coneixem un nou valor: la joveníssima cantant osonenca Núria Graham, que amb 16 anys i sense cap disc publicat s'està obrint pas al circuit del pop-folk independent. I hem estat amb la banda Ja T'ho Diré, que lidera Cris Juanico i que acaba de retrobar-se després d'uns anys de silenci. Hem estat en un dels últims assajos abans de la seva reaparició a Salt.

I amb el reporter Jofre Font ens hem preguntat si Barcelona és o no és una ciutat heavy, aprofitant el festival Sonisphere que té Iron Maiden com a cap de cartell.

I finalment veiem un fragment de l'espectacle "Puz/zle", que el reconegut coreògraf Sidi Larbi Cherkaoui presentarà al Festival Grec de Barcelona.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3