Ànima - capítol 136

Ànima - capítol 136

LA REVETLLA DE SANT JORDI, A "ÀNIMA".

El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 22 d'abril, vigília del dia de Sant Jordi, tres dels escriptors premiats de l'any que alhora són tres periodistes literaris que coneixen bé els secrets del dia del llibre. Són Sílvia Soler (Premi Ramon Llull per "L'estiu que comença"), David Cirici (Premi Edebé infantil per "Molsa") i Ada Castells (Premi Unnim Sant Joan per "Pura sang").

Per posar música a aquesta festa major de la cultura que és Sant Jordi, comptem a plató amb l'actuació dels Always Drinking Marching Band.

La Júlia Bertran ens presenta les altres vides culturalment inquietes de dos professionals de la ràdio com Edi Pou ("El matí de Catalunya Ràdio") i Òscar Andreu ("La competència", de RAC1).

Aquesta setmana també ens ocupem del Festival de Cinema d'Autor i del Congrés Internacional de Filmoteques, que se celebra a Barcelona.

I el nostre col·laborador Antonio Baños parlarà de Salvador Dalí amb motiu de la gran exposició que s'obre al Museu Reina Sofía de Madrid.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3