Ànima - capítol 135

Ànima - capítol 135

XURIGUERA & FAIXEDAS I EL NOU DISC DE MANEL, A "ÀNIMA".

El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns, 15 d'abril, els humoristes Xuriguera & Faixedas, pocs dies abans que participin al festival Còmic de Figueres. Els excomponents de Teatre de Guerrilla, col·laboradors diaris de "La tribu de Catalunya Ràdio", fa mesos que passegen per Catalunya l'espectacle "Live".

Aquesta setmana també hem estat amb el grup Manel, que ens parlen del seu nou disc, que dimarts 16 surt a la venda, "Atletes, baixin de l'escenari". En l'àmbit musical, també ens acompanya a plató la cantant Maïa Vidal.

El reporter Jofre Font ha vist al teatre la trilogia del dramaturg Esteve Soler -"Contra l'amor", "Contra el progrés" i "Contra la democràcia",- i ens explicarà les raons del seu èxit internacional.

Amb Júlia Bertran coneixerem el programa "En residència", que fa conviure artistes de renom amb alumnes d'institut, i també visitarem l'exposició del MNAC centrada en l'obra "La batalla de Tetuan", de Marià Fortuny.

I aquesta setmana veiem l'ànima del compositor de bandes sonores Xavi Capellas.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3