Ànima - capítol 128

RAÜL BALAM, JORDI ROCA I ISMA PRADOS, A "ÀNIMA".
El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep el dilluns 18 de febrer tres representants de la cuina catalana d'autor més dinàmica: Raül Balam, Jordi Roca i Isma Prados. Ens visiten dies abans de la inauguració del Fòrum Gastronòmic de Girona.
Aquest dilluns parlarem dels Premis Goya de cine amb el col·laborador Antonio Baños i també dels Grammy de música, que van viure en directe les components de la productora catalana de videoclips Rita Clip. Entre les nominacions hi havia un treball seu amb la cantant Esperanza Spalding. Amb elles veurem imatges inèdites de la gala celebrada a Los Angeles.
També ens acompanyarà una de les veus catalanes destacades als Estats Units, l'escriptora i traductora Liz Castro. Volem conèixer la peripècia vital d'aquesta nord-americana enamorada de Catalunya i que ara prepara el llibre col·lectiu titulat "What's up with Catalonia?".
La reportera Júlia Bertran ens presenta el treball artístic i de denúncia de l'artista Núria Güell, que acaba de presentar obra seva a la fira Arco de Madrid. I amb el reporter Jofre Font coneixerem el curiós projecte al voltant del Festival Internacional de Circ de Figueres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3