Ànima - capítol 126

Ànima - capítol 126

RAFAEL ARGULLOL I THE MAMZELLES, A "ÀNIMA"

El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep al plató aquest dilluns, 4 de febrer, l'escriptor Rafael Argullol, que acaba de publicar a Quaderns Crema un llibre de converses que va tenir amb el doctor Moisès Broggi poc abans que morís als 104 anys.

En l'àmbit literari també ens ocupem del certamen BCNegra per explicar les raons d'un fenomen editorial dissenyat des de Barcelona. Es tracta de la novel.la "El guardià invisible", de la qual s'ha venut la traducció a 15 països i també els drets cinematogràfics. Per parlar-ne, ens acompanyaran l'autora de la novel.la, Dolores Redondo, i l'agent literària Anna Soler-Pont.

La reportera Júlia Bertran s'ha convertit en l'ombra de la parella de dissenyadors Zazo & Brull durant la passarel.la de moda 080.

A plató actuarà el grup The Mamzelles, després de l'impacte de la campanya publicitària que han protagonitzat a favor del reciclatge d'envasos. Coneixem el projecte artístic d'aquest grup que formen tres actrius/cantants.

Altres arguments del programa són el director Alfred Hitchcock i el projecte de la Fundació Sorigué de Lleida a favor de l'art contemporani. El retrat de l'ànima d'aquesta setmana és el de l'artista del vidre Àlex Añó.

"Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco. S'emet al 33 els dilluns a partir de les 23.00.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3