Ànima - capítol 123

El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 14 de gener, l'actor Joan Pera, tot un primer ministre de la comèdia i protagonista de l'adaptació teatral d'una popularíssima sèrie britànica d'humor polític. "Sí, ministre" és tot un fenomen que també analitzem amb la col·laboració del professor de Comunicació Política Toni Aira.

També ens acompanya la companyia que representa el musical de petit format "Over the Moon", inspirat en l'univers de Jonathan Larson (autor del musical "Rent") i una de les últimes sorpreses de la cartellera teatral.

Altres protagonistes són el cineasta Michael Haneke (que estrena el film "Amor"), i també el coreògraf Roberto Oliván (que estrena al Mercat de les Flors la peça "A place to bury strangers").

Amb el reporter Jofre Font entrem a la xarxa per descobrir els mecanismes d'èxit de la música difosa a través del YouTube. Amb el col.laborador Antonio Baños anem al quiosc per (re)llegir revistes històriques com ara "El viejo topo" o altres de més noves, com la satírica "Mongolia".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3