Ànima - capítol 122

Ànima - capítol 122

LLUÍS HOMAR, A "ÀNIMA".

PRIMER PROGRAMA DEL 2013

El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 7 de gener, l'actor Lluís Homar, que dirigeix i coprotagonitza amb Eduard Fernández l'obra de teatre "Adreça desconeguda".

Uns altres protagonistes del primer programa de l'any són Brodas Bros, la companyia catalana que aquests dies de festa ha contagiat d'entusiasme i energia el Mercat de les Flors de Barcelona. Sabrem qui són i d'on els ve aquesta passió pel hip-hop.

Sabrem detalls d'una de les primeres grans pel·lícules d'aquest 2013, "La noche más oscura", i ens acostem a la figura del corresponsal de guerra a partir de l'exposició que Arts Santa Mònica dedica al periodista Plàcid Garcia-Planas.

La reportera Júlia Bertran obre el calendari del 2013 amb un repàs d'iniciatives artístiques que els seus autors produeixen i publiquen diàriament. És a dir, artistes que difonen obres d'art diferents cada dia.

Amb Antonio Baños farem la crònica de l'endemà dels premis Nadal i Pla, i aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del guitarrista Jordi Busquets.

Per últim, encarem el nou any amb un dels contes zen que l'actriu Marta Millà ha recollit en un llibre. La mateixa actriu, acompanyada del músic Horacio Curti, llegirà un dels contes al plató.

"Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3