Ànima - capítol 118

Ànima - capítol 118

ENRIC SATUÉ, A "ÀNIMA"

El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns 26 de novembre el dissenyador Enric Satué, Premi Nacional de Disseny 2012 i autor d'unes memòries personals i professionals titulades "Cròniques de disseny amb gust de menta, vainilla o xocolata". Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran ens explica la tendència de recuperació de velles impremtes.

En diferents reportatges ens ocupem dels 15 anys de sèries de la cadena de televisió HBO, dels efectes d'escriure directament a internet i també de Josep Vila, el director de l'Orfeó Català i del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.

Amb el col.laborador Antonio Baños llegim el llibre "El dinero en 'The New Yorker'", un repàs a la manera com diferents humoristes d'aquesta publicació han dibuixat l'economia al llarg de les últimes dècades.

Aquesta setmana visitem l'exposició d'Àngels Ribé (Premi Nacional Arts Visuals) a la galeria Canals de Sant Cugat del Vallès, i veiem el retrat de l'ànima de la dissenyadora de vestuari Xènia Gasull.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3