Ànima - capítol 117

Ànima - capítol 117

BIEL MESQUIDA, A "ÀNIMA"

El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns 19 de novembre l'escriptor mallorquí Biel Mesquida, que acaba d'estrenar a Barcelona el seu primer text teatral, "Els missatgers no arriben mai", alhora que li han reeditat l'antic poemari "El bell país on els homes desitgen els homes".

També ens visiten dos músics de tradició aparentment diferent però que el festival Connexions, i ara també el programa "Ànima", ha ajuntat per fer una actuació conjunta. Es tracta del guitarrista flamenc Chicuelo i del cantautor empordanès Carles Sanjosé, Sanjosex. Inspirats per aquesta visita, amb la reportera Júlia Bertran també hem conegut el cicle Infusión Flamenca, que celebra els 10 anys al Centre Cívic del Besòs.

Amb el reporter Jofre Font hem visitat la gran exposició sobre el Paral.lel d'abans de la guerra que està oberta al CCCB de Barcelona. Amb altres reportatges de la setmana commemorem els 30 anys de la promotora de concerts Doctor Music i descobrim secrets de la feina apassionant dels conservadors del MNAC.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3