Ànima - capítol 114

Ànima - capítol 114

El programa rep a plató l'escriptor i periodista Manuel Rivas. L'autor gallec acaba de publicar el llibre "Las voces bajas", que ell mateix ha definit com "la novel.la de la vida".
En l'àmbit literari, també visitem la ciutat de Perpinyà de la mà de dos escriptors que coneixen bé la ciutat i la seva cultura, Joan-Lluís Lluís i Joan-Daniel Bezsonoff.
Un altre dels protagonistes de la setmana serà l'humorista gràfic "El Roto", que acaba de rebre el Premi Nacional d'Il·lustració i que té oberta una completa exposició del seu recorregut al centre cultural Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat.
Amb el reporter Jofre Font, visitem les aules i els escenaris per on es mou la companyia IT Dansa, que ara fa 15 anys, i amb Júlia Bertran repassem 25 anys de les beques Erasmus, ara amenaçades, que han permès un valuós intercanvi cultural que encara està ben viu.
També ens visiten a plató, ara que s'inaugura el Festival de Jazz de Barcelona, la contrabaixista Giulia Valle i la formació Kejaleo. La seva actuació conjunta tancarà el programa d'aquesta setmana.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3