Ànima - capítol 112

Ànima - capítol 112

El programa "Ànima" ha rebut a plató Joan Matabosch, director artístic del Gran Teatre del Liceu. Amb ell repassem la temporada i ens preguntem si, en l'actual context, els d'ara són -o no-, com deia un hit dels 80, "malos tiempos para la lírica". També tindrem a plató la companyia Cor de Teatre, que continua amb l'èxit de l'espectacle/fenomen "Operetta".

També parlem amb Juan Antonio Bayona, el director de "Lo imposible".

També hem connectat en directe amb el Palau de Congressos de Catalunya, on se celebra la festa literària del Premi Planeta de novel·la, per conèixer el guanyador/a.
Amb els reporters Jofre Font i Júlia Bertran coneixerem dos artistes que, en les seves respectives disciplines, trenquen motllos: el músic Arnau Bataller, compositor de bandes sonores, i també Xavier Manyosa, un dissenyador amb ànima de ceramista.
També ens ocupem, amb el punt de vista molt particular d'un psiquiatre, de la comèdia "Toc-Toc", que fa humor a partir de pacients que tenen un trastorn obsessiu compulsiu. Una comèdia que fa quatre temporades que es representa a Madrid i que ara, en una versió en català, fa estada al Teatre Borràs de Barcelona.
I, per últim, ens afegim als 40 anys de l'estrena d'"El padrí", la primera part de la celebrada nissaga que va dirigir Francis Ford Coppola.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3