Ànima 30-04-2012

Entrevista amb l'actor i director David Selvas, que està a punt d'estrenar al Teatre Romea "L'habitació blava", de David Hare. En l'àmbit escènic, ens ocupem del festival NEO de creació i innovació escènica i nous mitjans, i també del fenomen de l'espectacle "Operetta", que en només un any ha passat del circuit comarcal a confirmar temporada al Festival d'Avinyó. Aquesta producció del Cor de Teatre de Banyoles és un dels finalistes dels Premis Max d'arts escèniques, que s'atorguen aquest dilluns.
L'altre gran protagonista del programa és el cantant James Taylor, que visita d'aquí pocs dies Barcelona, i a qui el periodista Antoni Bassas ha pogut entrevistar a casa seva. I l'endemà del Dia Internacional de la Dansa ens apropem a la figura i la personalitat de Jordi Cortés, un coreògraf referencial en el terreny de la dansa integrada.
Amb el col·laborador Antonio Baños llegirem l'últim llibre del premi Nobel Mario Vargas Llosa, "La civilización del espectáculo", i aquesta setmana veiem l'ànima dels Cines Verdi de Barcelona.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3