TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 50 resultats.

 • Al cotxe - capítol 50
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 50

  Santi Millán i Icíar Bollaín. Aquesta setmana coneixem una mica millor dos convidats que van entrar de ben joves al món de la faràndula i ja no n'han sortit mai.

 • Al cotxe - capítol 49
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 49

  Eloi Vila conversa amb nois i noies que s'han convertit en referents per la popularitat que els han donat la televisió, la música o les xarxes socials. Els convidats són els actors León Martínez, Adrian Grösser, Nonna Cardoner i Nil Cardoner, els "youtubers" Miquel Montoro i Clara Moraleda, i els músics Kids of Mars i Alfred García. Tots tenen en comú que des de ben petits han trobat la seva gran passió. En alguns casos és la interpretació; en d'altres, la música, i, en el cas dels "youtubers", la necessitat de parlar de temes que els interessen.

 • Al cotxe - capítol 48
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 48

  Montse Guallar i El Petit de Cal Eril. Aquesta setmana els convidats són dos artistes de disciplines culturals i recorreguts professionals ben diferents.

 • Al cotxe - capítol 47
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 47

  Màgic Andreu i Manolo García. Aquesta setmana, els convidats són dos artistes que aquest any col·laboren amb La Marató de TV3.

 • Al cotxe - capítol 46
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 46

  Jose Corbacho i Mariona Ribas pugen "Al cotxe" de l'Eloi Vila.

 • Al cotxe - capítol 45
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 45

  Alba Florejachs i Miguel Rios pugen "Al cotxe".

 • Al cotxe - capítol 44
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 44

  Ariadna Oltra i Joan Dausà pugen "Al cotxe".

 • Al cotxe - capítol 43
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 43

  Els actors Mario Casas i Àlex Casanovas pugen "Al cotxe".

 • Al cotxe - capítol 42
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 42

  L'actriu Rosa Boladeras i el trio còmic Tricicle pugen "Al cotxe" amb l'Eloi Vila.

 • Al cotxe - capítol 41
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 41

  Dos grans actors de la nova generació d'intèrprets catalans, Andrea Ros i Pol López, comparteixen trajecte amb Eloi Vila.

 • Al cotxe - capítol 40
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 40

  Toni Clapés, Sergi Pàmies i Joan Miquel Oliver han pujat "Al cotxe" de l'Eloi Vila.

 • Al cotxe - capítol 39
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 39

  Gemma Nierga, Mercè Arànega, Carme Ruscalleda

 • Al cotxe - Especial tardor
  Veure vídeo

  Al cotxe - Especial tardor

  Presentadors i actors de TV3 pugen "Al cotxe" per conversar amb l'Eloi Vila i explicar la nova programació de la cadena. Òscar Dalmau i Òscar Andreu, que codirigiran i copresentaran el "late show" "La nit dels Òscars"; Gemma Nierga, que entrevistarà els progenitors de personatges famosos a "Els meus pares"; Samantha Vall, que conduirà el "talent show" sobre oratòria "El got d'aigua", amb l'ajuda de l'actriu Alba Florejachs i Gemma Lligadas, experta en argumentació; Queco Novell, que buscarà què hi ha de cert en els tòpics sobre els catalans a "Trenquin tòpics". I les actrius Mercè Sampietro i Andrea Ros, que protagonitzaran la nova sèrie dels dilluns al vespre, "Si no t'hagués conegut". I els que parlen dels programes que tornen són: Quim Masferrer, amb la sisena temporada d'"El foraster"; Joan Maria Pou, amb la segona temporada de "Cases d'algú"; Toni Soler, amb la segona temporada d'"Està passant"; Laura Rosel, amb la segona temporada de "Preguntes freqüents"; Marc Ribas, amb el "Cuines"; l'actor Eduard Farelo, que ja és un veterà de la sèrie "Com si fos ahir", acompanyat de dos grans fitxatges d'aquesta nova temporada: Roger Coma i Míriam Iscla, i els presentadors dels Telenotícies i magazins de matí i tarda: Toni Cruanyes, Lídia Heredia ("Els matins") i Helena Garcia Melero ("Tot es mou").

 • Al cotxe - capítol 37
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 37

  Montserrat Castells, Marta Tricuera i Rafael Esteban.

 • Al cotxe - capítol 36
  Veure vídeo

  Al cotxe - capítol 36

  Jahel Palatsí, Joan Soler i Francesc Mestre