Justo Molinero: "Estic convençut que soc etern"

Amb 71 anys, Justo Molinero continua presentant i dirigint el programa "El Jaroteo" de Radio TeleTaxi. Els dimarts ho fa des de l'emissora de Mataró, on el recull Eloi Vila per portar-lo a Santa Coloma de Gramenet, la ciutat on va arribar l'any 1967 des d'Andalusia amb tota la família. "El meu somni era tenir un cotxe blanc i una dona rossa."
Durant el trajecte, l'empresari i comunicador explica que tota la vida ha intentat anar a més, per això va passar de treballar de mecànic a fer de taxista, i com, a partir d'aquí, va tenir la idea de crear Radio TeleTaxi, que va acabar sent tot un grup empresarial. Molinero diu que no té intenció de jubilar-se perquè encara té molts projectes, entre els quals continuar l'obra de teatre que van haver d'aturar per la pandèmia.
Durant la conversa "Al cotxe" també parlen d'Oriol Junqueras, que Molinero ha visitat a la presó, i de Jordi Pujol, a qui li reconeix que li va ensenyar a estimar Andalusia. En aquest sentit, li sap greu haver apartat els seus pares i avis de la seva terra.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3