Guillem Albà: "El món està fatal però hem de celebrar tot el que podem"

El clown Guillem Albà puja "Al cotxe!" a Vilanova i la Geltrú, on ha viscut tota la vida i on també grava "Celebrem!", el nou programa que dirigeix i presenta a partir del 15 d'abril per TV3. "Celebrem!" és molt més que el títol del seu programa: és tota una filosofia de vida que reivindica per mantenir, malgrat la realitat actual, una visió optimista de la vida.
Guillem Albà va néixer en una família d'artistes. Els pares són membres de L'Estaquirot, històrica companyia de teatre familiar. Ha crescut envoltat de titelles, música i art, i veure treballar els pares també l'ha ajudat a entendre la professió com una feina artesanal, feta amb molt d'esforç, dedicació i solidaritat entre companys. Amb 17 anys va abandonar els estudis decidit a dedicar-se al teatre. El seu mentor va ser el mític pallasso Jango Edwards, amb qui manté una relació molt especial.
Durant la conversa descobrim una persona inquieta i vitalista, que amb només 35 anys ja ha produït set espectacles propis i ha col·laborat amb músics i artistes com Love of Lesbian, Clara Peya o Txarango. Últimament ha estat responsable de l'adaptació teatral del llibre "Canto jo i la muntanya balla", amb gran èxit de públic i crítica.
Per acabar el trajecte ens regalarà una mostra de les sorprenents "cançons barrejades" que interpreta amb el seu inseparable ukelele.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3