TOTS ELS PROGRAMES

TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 231 resultats.

 • Àgora - 22/05/2012
  Veure vídeo

  Àgora - 22/05/2012

  Xavier Bosch entrevista Jordi Galí, assessor del Banc Central Europeu, director del Centre de Recerca en Economia Internacional i catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra. També s'entrevista Manel Prat, director general de la Policia de la Generalitat.

 • Pagar els medicaments - La despesa militar a Espanya
  Veure vídeo

  Pagar els medicaments - La despesa militar a Espanya

  Xavier Bosch parla del pagament dels medicaments, de la implantació de l'euro per recepta a Catalunya i del decret llei que el govern de Rajoy aplicarà en matèria de medicaments i que pot fer augmentar, encara més, el preu de les receptes. Convidats: Jordi de Dalmases, president del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya i del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona Antoni Gilabert, gerent d'Atenció Farmacèutica i Prestacions Complementàries del Servei Català de la Salut (CatSalut) Carme Sabater, directora de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat També a "Àgora" parlem de la despesa militar a Espanya i de fins a on podria retallar el Ministeri de Defensa per lluitar contra la crisi econòmica. Convidat: Pere Ortega, historiador i coordinador del Centre d'Estudis per la Pau de Justícia i Pau de Barcelona.

 • Àgora - 07/05/2012
  Veure vídeo

  Àgora - 07/05/2012

  El programa analitza el resultat de les eleccions presidencials franceses entre Nicolas Sarkozy i François Hollande l'endemà de la consulta de la qual va sortir vencedor el candidat socialista, i debat sobre el pes de França a la UE i al món. Philippe Saman, director de la Cambra de Comerç Francesa a Barcelona; Francis Ghilès, investigador CIDOB, Montserrat Besses, periodista TV3; Rafael Jorba, periodista "La Vanguardia".

 • Àgora - 01/05/2012
  Veure vídeo

  Àgora - 01/05/2012

  Entrevista a Josep Maria Soler, abat de Montserrat. També parlem de recursos energètics i de la crisi que ha provocat la nacionalització d'YPF a l'Argentina, amb el catedràtic de la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona Mariano Marzo.

 • Informar sobre la crisi: en fem un gra massa?
  Veure vídeo

  Informar sobre la crisi: en fem un gra massa?

  Xavier Bosch analitza i valora la informació que reben els ciutadans per part dels mitjans de comunicació sobre la crisi i la situació econòmica. Els mitjans de comunicació en fan un gra massa? Com s'informa de la crisi? Convidats: Manel Fuentes, director d'"El matí de Catalunya Ràdio" Jordi Basté, director d'"El món a RAC1" Salvador Cardús, professor del Departament de Sociologia de la UAB Adolf Tobeña, catedràtic del Departament de Psiquiatria i Medicina Legal de la UAB

 • Àgora - 02/04/2012 "De què ha servit la vaga general?" i "L'amenaça nuclear al món".
  Veure vídeo

  Àgora - 02/04/2012 "De què ha servit la vaga general?" i "L'amenaça nuclear al món".

  "De què ha servit la vaga general?", amb Miren Etxezarreta i Marc Vidal i "L'amenaça nuclear al món", amb Rafael Grasa Aquest dilluns, Xavier Bosch analitzarà i valorarà la vaga general del 29 de març. La mobilització hauria de fer variar les mesures de Rajoy? Convidats: Miren Etxezarreta, catedràtica emèrita d'Economia Aplicada de la UAB. Marc Vidal, analista econòmic i consultor en temes de nova economia. A "Àgora" també parlarem d'armament nuclear i del risc que té el món de patir un atac nuclear. Amb el director de l'Institut Català Internacional per la Pau, Rafael Grasa, analitzarem els resultats que han sortit de la cimera de seguretat nuclear que s'ha fet aquests dies a Seül.

 • Àgora - 26/03/2012 "L'estat del català a les Illes Balears i al País Valencià"/"Rèquiem per les caixes catalanes"
  Veure vídeo

  Àgora - 26/03/2012 "L'estat del català a les Illes Balears i al País Valencià"/"Rèquiem per les caixes catalanes"

  "L'estat del català a les Illes Balears i al País Valencià" amb Maria Isabel Cerdó i Vicent Moreno i "Rèquiem per les caixes catalanes" amb Francesc Cabana i Carles Sudrià Xavier Bosch parla de la llengua, del català fora de Catalunya. Després de la manifestació de diumenge a Palma amb el lema "sí per la nostra llengua", i de les reivindicacions del País Valencià per promoure des de l'escola l'ús del valencià, analitzarem la salut de la llengua a les Illes Balears i a València. Convidats: Maria Isabel Cerdó, vicepresidenta de l'Obra Cultural Balear. Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana. També a "Àgora" parlarem de la desaparició, en només dos anys, de les caixes d'estalvi catalanes. Convidats: Francesc Cabana, advocat i historiador de l'economia. Carles Sudrià, catedràtic d'Història Econòmica de la Universitat de Barcelona.

 • Entrevista Felip Puig + "Cas Palau: tot esperant el judici"
  Veure vídeo

  Entrevista Felip Puig + "Cas Palau: tot esperant el judici"

  Xavier Bosch entrevista el conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig. Entre altres temes, parla de les mesures previstes per a aquest estiu en matèria d'incendis, després de tenir l'hivern amb més focs dels últims anys. També parlem del "cas Palau" amb Jordi Pina, advocat d'un dels imputats, Jordi Montull, mà dreta de Fèlix Millet i exdirector d'Administració del Palau de la Música.

 • Assemblea Nacional Catalana + La lluita contra el frau fiscal
  Veure vídeo

  Assemblea Nacional Catalana + La lluita contra el frau fiscal

  Aquest dilluns, a "Àgora" parlarem de l'Assemblea Nacional Catalana que dissabte es va constituir al Palau Sant Jordi i que pretén marcar, a partir d'ara, el full de ruta a seguir per arribar a la independència de Catalunya. Xavier Bosch també analitzarà els nous plans del govern de Rajoy per la lluita contra el frau fiscal i contra l'economia submergida.

 • Àgora - 05/03/2012
  Veure vídeo

  Àgora - 05/03/2012

  Entrevista a Joaquín Almunia, vicepresident de la Comissió Europea i comissari de la Competència i "Eleccions a Rússia: el retorn de Putin" amb Llibert Ferri A "Àgora", parlarem d'Europa i de la crisi econòmica amb el vicepresident de la Comissió Europea en matèria de competència, el socialista Joaquín Almunia. Xavier Bosch també parlarà de les eleccions presidencials a Rússia amb el periodista i excorresponsal de TV3 Llibert Ferri, amb qui analitzarà el retorn de Vladímir Putin a la primera línia política, si és que mai n'havia marxat.

 • Entrevista a Xavier Trias/ Entrevista a Nelsa Curbelo
  Veure vídeo

  Entrevista a Xavier Trias/ Entrevista a Nelsa Curbelo

  "Barcelona, al punt de mira" amb Xavier Trias, alcalde de Barcelona i "Violència i bandes juvenils" amb Nelsa Curbelo Aquest dilluns, a "Àgora", parlarem de la ciutat de Barcelona que durant tres dies centrarà tota l'atenció internacional en motiu de la celebració del Congrés Mundial de Telefonia Mòbil. Per parlar de la importància que aquest congrés té per la ciutat i dels actes de protesta per les retallades que paral·lelament inicien Transports Metropolitans de Barcelona i que podrien col·lapsar la ciutat, entrevistarem l'alcalde Xavier Trias. Amb ell també farem balanç dels primers mesos al front del consistori. Xavier Bosch també parlarà de la violència i la delinqüència que protagonitzen les bandes juvenils a les grans ciutats. Per tractar aquest tema comptarem amb la participació de l'experta en resolució de conflictes a Llatinoamèrica i directora de l'ONG "Ser Paz", Nelsa Curbelo. "Àgora" s'emet el dilluns, a partir de les 23.30, per TV3 Sant Joan Despí, 24 de febrer del 2012

 • "La politització de la justícia" + "SIDA: 30 anys del primer diagnòstic"
  Veure vídeo

  "La politització de la justícia" + "SIDA: 30 anys del primer diagnòstic"

  "La politització de la justícia" amb Eugeni Gay, vicepresident del TC i "SIDA: 30 anys del primer diagnòstic" amb el doctor Bonaventura Clotet i el doctor Josep Maria Gatell Aquest dilluns, a "Àgora", parlarà de la justícia, amb Eugeni Gay, vicepresident del Tribunal Constitucional. Xavier Bosch també parlarà de la SIDA. Quan fa 30 anys que es va diagnosticar per primera vegada, analitzarem quin és l'estat de la malaltia i en quin punt està la recerca per combatre-la. És cert que es torna a frivolitzar amb la malaltia i la gent està baixant la guàrdia? Convidats: Dr. Bonaventura Clotet, responsable de la Unitat de VIH i director de l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. Dr. Josep Maria Gatell, cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic de Barcelona.

 • La reforma laboral a debat
  Veure vídeo

  La reforma laboral a debat

  Xavier Bosch analitza la Reforma laboral presentada aquest divendres pel govern espanyol. Una polèmica reforma que amb l'actual situació econòmica i laboral que viu Espanya, fa pensar en si servirà per reactivar l'economia.Convidats: Joan Pujol, secretari general de Foment del Treball; Josep González, president de PIMEC; Josep Maria Àlvarez, secretari general de la UGT; Joan Carles Gallego, secretari general CC.OO.

 • Quantes reformes calen per sortir de la crisi? + Retrat demogràfic de Catalunya
  Veure vídeo

  Quantes reformes calen per sortir de la crisi? + Retrat demogràfic de Catalunya

  Quantes reformes calen per sortir de la crisi? amb Alfred Pastor i Germà Bel i el retrat demogràfic de Catalunya amb Frederic Udina Aquest dilluns a "Àgora", dia en que Rajoy s'estrena a la cimera europea, parlarem de les reformes que el govern espanyol vol aplicar per sortir de la crisi i també de la crisi d'Spanair Convidats: Alfred Pastor, catedràtic de Teoria econòmica de l'IESE i exsecretari d'Estat d'Economia. Germà Bel, catedràtic d'Economia aplicada de la Universitat de Barcelona. Xavier Bosch també entrevistarà Frederic Udina, director de l'Institut d'Estadística de Catalunya, IDESCAT, per parlar de demografia i dels canvis que està experimentant Catalunya. El 2011 va ser la segona vegada en 110 anys que Catalunya va perdre població.

 • La taxa turística + Els nous "sense sostre"
  Veure vídeo

  La taxa turística + Els nous "sense sostre"

  "La taxa turística" amb Mariàn Muro, Joan Gaspart, Francesc Carnerero i Lluís Mundet i Els nous "sense sostre" Amb Olga García Guixé Aquest dilluns, a "Àgora", analitzaran el model turístic que més convé a Catalunya i la polèmica nova taxa que la Generalitat vol aplicar als turistes que visiten Catalunya. CONVIDATS: -Mariàn Muro, directora general de Turisme de la Generalitat. -Joan Gaspart, president de Turisme de Barcelona i vicepresident del Gremi d'Hotels de Barcelona. -Francesc Carnerero, president de l'ACAV, Associació Catalana d'Agències de Viatges. -Lluís Mundet, degà de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona. Xavier Bosch també parlarà del nou perfil de la gent que perd el seu habitatge a Catalunya: els nous "sense sostre". Convidada: Olga García Guixé, sòcia voluntària de la Fundació Arrels.