TOTS ELS PROGRAMES

TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 231 resultats.

 • Debats Eleccions Parlament Barcelona - 12/11/2012
  Veure vídeo

  Debats Eleccions Parlament Barcelona - 12/11/2012

  TV3 emet el debat en desconnexió de la campanya d'eleccions al Parlament. Aquests debats s'enregistraran el mateix dilluns a les instal·lacions de TV3 i s'emetran simultàniament a la nit per a Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona en desconnexió. En el debat de Barcelona, moderat per Xavier Bosch, hi participen Joana Ortega (CiU), Maurici Lucena (PSC), Manuel Reyes (PPC), Dolors Camats (ICV), Marta Rovira (ERC) Jordi Cañas (Ciutadans) i Uriel Bertran (SI).

 • Àgora - 06/11/2012
  Veure vídeo

  Àgora - 06/11/2012

  "Obama o Romney: les claus de les eleccions americanes" amb Martí Anglada i Ramon Rovira i "L'obesitat que no s'atura" amb la Dra. Reina García Closas i el Dr. Rafael Casas Aquest dilluns, quan falten vint-i-quatre hores per a les eleccions nord-americanes, "Àgora" n'analitzarà les claus: Barack Obama o Mitt Romney? Les enquestes apunten a una nova victòria d'Obama, però encara hi ha onze estats que ballen, i això podria capgirar els resultats. Ho analitzaran amb els excorresponsals de TV3 als Estats Units Martí Anglada i Ramon Rovira. Xavier Bosch també entrevistarà Reina García Closas, metgessa nutricionista, i Rafael Casas, psiquiatre i director científic de la Fundació Thao. L'Enquesta de Salut de Catalunya ha revelat que, per primera vegada, més de la meitat dels catalans tenen excés de pes i un de cada deu nens és obès.

 • Àgora - 29/10/2012
  Veure vídeo

  Àgora - 29/10/2012

  "Àgora" analitza el projecte de Barcelona World, el parc temàtic més gran d'Europa, que s'ha d'inaugurar d'aquí a quatre anys. Qui hi ha al darrere? Com es va gestar el projecte? És el model turístic que volem? Calia una alternativa a Eurovegas? Ho preguntaran a: Xavier Adserà, conseller delegat de Veremonte, l'empresa promotora de Barcelona World. Xavier Bosch també parlarà de les persones que estan en situació de pobresa, amb: Ramon Barnera, director de Càritas Diocesana de Girona Jordi Peix, vicepresident de la Fundació Banc dels Aliments Fa poc, Càritas ha rebut la Medalla d'Or del Parlament, i el Banc dels Aliments, el Premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia.

 • "Eleccions a Euskadi i Galícia, l'endemà"+"El drama de Síria"
  Veure vídeo

  "Eleccions a Euskadi i Galícia, l'endemà"+"El drama de Síria"

  "Eleccions a Euskadi i Galícia, l'endemà" Amb Martín Aramburu, Montserrat Nebrera i Joan Subirats i "El drama de Síria" Amb Samir Aita Després del seguiment de la jornada electoral a TV3 i al 3/24, els que vulguin aprofundir en les realitats basca i gallega decidides pels seus electors a les urnes tenen l'opció de fer-ho a l'edició d'"Àgora" d'aquest dilluns. "Àgora" n'interpretarà els resultats. Euskadi estrena el primer govern sense ETA. Quin paper hi tindrà l'esquerra abertzale? Galícia pot ser un punt d'inflexió per a Rajoy? Aquests dos nous escenaris influiran en la campanya catalana? Xavier Bosch ho analitzarà amb: Martin Aramburu, politòleg basc. Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la UAB. Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC. A més de repassar els resultats electorals, Xavier Bosch entrevistarà Samir Aita, opositor al règim de Bashar Al-Assad i director de l'edició àrab de Le Monde Diplomatique, per analitzar el drama de Síria.

 • Àgora - 15/10/2012
  Veure vídeo

  Àgora - 15/10/2012

  "Quin preu volem pagar per la cultura?" Amb Anna Rosa Cisquella, Bartomeu Marí, Isona Passola, Ester Pujol i Neo Sala Aquest dilluns, "Àgora" es preguntarà quin preu es vol pagar per la cultura. Concerts, museus, llibres, teatres i cinemes pateixen la crisi. Els impostos han fet apujar els preus i les retallades fan disminuir els pressupostos, en el moment en què els espectadors tenen menys per gastar. Cal un canvi de model? Què ens hi juguem, afeblint la cultura? Xavier Bosch ho debatrà amb: Anna Rosa Cisquella, productora executiva de Dagoll Dagom Bartomeu Marí, director del MACBA Isona Passola, productora de cinema Ester Pujol, directora editorial d'Edicions 62 Neo Sala, promotor musical i fundador de Doctor Music.

 • Àgora - 08/10/2012
  Veure vídeo

  Àgora - 08/10/2012

  "Qui va robar el meu fill?" i "El preu del rescat", amb Jaume Ventura Aquest dilluns, "Àgora" abordarà el tema dels nadons robats. A Catalunya ja són més de dues-centes les denúncies que investiga la fiscalia. El nombre de denúncies es multiplica mes rere mes. Per parlar d'aquesta qüestió, "Àgora" entrevista Ana Martín, presidenta de l'associació SOS Bebès Robats a Catalunya, i l'advocat Enrique Vila Torres, president de l'associació SOS Raíces. I entrevistaran testimonis de pares que busquen els seus fills, i de fills que busquen els seus pares. Xavier Bosch també entrevistarà Jaume Ventura, professor d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra, investigador del CREI i expert en macroeconomia i bombolles especulatives. Ens preguntem quin serà el preu que pagarà el país i els seus ciutadans pel rescat, que sembla imminent.

 • Entrevista a Artur Mas, president de la Generalitat
  Veure vídeo

  Entrevista a Artur Mas, president de la Generalitat

  El president de la Generalitat, Artur Mas, ha concedit a TV3 la primera entrevista en un mitjà de comunicació des del Debat de Política General, en què va anunciar l'avançament electoral i va instar els catalans a exercir el seu dret a l'autodeterminació. Al programa "Àgora", Mas diu que el procés sobiranista no és un "adéu, Espanya" i que no està dividint la societat catalana.

 • Àgora: Edició especial: entrevista al president de la Generalitat Artur Mas
  Veure vídeo

  Àgora: Edició especial: entrevista al president de la Generalitat Artur Mas

  "Àgora" edició especial - Entrevista al president de la Generalitat Dilluns, 1 d'octubre, Xavier Bosch entrevista el president Artur Mas, des del Palau de la Generalitat, en la vigília de la dissolució del Parlament. L'entrevista, d'uns seixanta minuts, s'emetrà poc abans de les 10 de la nit, just després del "Telenotícies Vespre" i "El temps". D'ençà de la manifestació de la Diada, s'han encadenat esdeveniments com la reunió amb Rajoy, el cop de porta al pacte fiscal, la convocatòria d'eleccions i el Debat de Política General, amb l'aprovació d'una moció sobiranista que emplaça el Parlament a fer una consulta en un termini de quatre anys. L'entrevista també versarà sobre la greu situació econòmica de Catalunya, les retallades i el balanç de la legislatura més curta de la història del Parlament d'ençà de la seva recuperació.

 • Àgora - 17/09/2012
  Veure vídeo

  Àgora - 17/09/2012

  Entrevista a Lluís Llach i "El genoma, desxifrat" amb Roderic Guigó, catedràtic de Biologia de la UPF. "Àgora" estrena la tretzena temporada, en què Xavier Bosch entrevistarà Lluís Llach, després de la gran manifestació de la Diada i la nova situació política que se'n deriva. Xavier Bosch també parlarà amb el científic Roderic Guigó, del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona sobre el funcionament del genoma humà i la descoberta aconseguida després de 9 anys d'investigació i presentada a Londres aquest mes de setembre. Roderic Guigó és un dels 24 científics que han aconseguit aquesta importantíssima fita.

 • El pacte fiscal: el debat
  Veure vídeo

  El pacte fiscal: el debat

  El pacte fiscal: el debat. Amb Jordi Turull, CiU; Rocío Martínez-Sampere, PSC; Josep Enric Millo, PPC; Dolors Camats, ICV-EUiA; Anna Simó, ERC; Albert Rivera, C's, Uriel Bertran, SI; i Joan Laporta, diputat no adscrit.

 • Entrevista Antoni Castells + Foc al País Valencià
  Veure vídeo

  Entrevista Antoni Castells + Foc al País Valencià

  Entrevista a Antoni Castells, catedràtic d'Hisenda Pública de la UB i exconseller d'Economia del govern del tripartit; "País Valencià: la situació actual", amb Vicent Partal, director de VilaWeb, i Manuel Milián Mestre, analista polític.

 • Entrevista Jordi Savall + Jesús Eguiguren
  Veure vídeo

  Entrevista Jordi Savall + Jesús Eguiguren

  Xavier Bosch entrevista a Jordi Savall, compositor, intèrpret i director d'orquestra que acaba de rebre a Dinamarca el Léonie Sonning Music Prize 2012, considerat el "premi Nobel" de la música. A continuació entrevista a Jesús Eguiguren, president del Partit Socialista d'Euskadi.

 • Debat sobre educació: "Ens hi juguem el futur"
  Veure vídeo

  Debat sobre educació: "Ens hi juguem el futur"

  Debat sobre educació amb Irene Rigau, consellera d'Ensenyament; Gregorio Luri, pedagog i filòsof; Jaume Cela, mestre i pedagog; i Carol Biosca, periodista especialitzada en temes d'ensenyament i creadora d'unportal.cat. L'actual crisi econòmica ha forçat a canvis i a retallades en diferents àmbits de la societat, que fan trontollar l'estat del benestar. Entre els més discutits, els que fan referència a l'educació dels fills: amb la reducció de mestres, l'increment d'hores lectives, la supressió de línies, l'augment de la ràtio d'alumnes per classe, l'increment de les taxes universitàries... la societat s'hi juga el futur.

 • Entrevistes amb Josep Oliver i Montserrat Vendrell
  Veure vídeo

  Entrevistes amb Josep Oliver i Montserrat Vendrell

  "Vida de rescatat" amb Josep Oliver, catedràtic d'Economia Aplicada UAB i entrevista a Montserrat Vendrell, directora general de Biocat

 • Àgora - 05/06/2012
  Veure vídeo

  Àgora - 05/06/2012

  Entrevista a Adriana Kaplan, antropòloga i activista contra la mutilació genital femenina i directora de la Fundació Wasu. Kaplan lluita des de fa 20 anys contra l'ablació des de la recerca i la formació de professionals de l'atenció primària. A la segona part del programa, entrevista amb Björn Stigson, president del Consell Mundial per al Desenvolupament i la Sostenibilitat, que serà nomenat membre del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat.