TOTS ELS CLIPS

 • Entrevista a Oriol Junqueras
  Veure vídeo

  Entrevista a Oriol Junqueras

  Xavier Bosch entrevista el nou president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras que ha estat escollit aquest cap de setmana.

 • La immersió lingüística trontolla?
  Veure vídeo

  La immersió lingüística trontolla?

  Xavier Bosch analitza la polèmica del català amb Joaquim Arenas, mestre, pedagog i ideòleg de la immersió en català.

 • Entrevista a Miquel Roca i Junyent
  Veure vídeo

  Entrevista a Miquel Roca i Junyent

  Xavier Bosch parla de la reforma de la Constitució amb Miquel Roca i Junyent, advocat i un dels pares de la Constitució.

 • La recerca científica en temps de crisi
  Veure vídeo

  La recerca científica en temps de crisi

  Analitzem l'estat de la recerca a Catalunya en temps de retallades. És possible mantenir l'excel·lència en temps de crisi?. En parlem amb Anna Veiga, Joan Seoane i Lluís Torner.

 • Els temes de l'onzena temporada
  Veure vídeo

  Els temes de l'onzena temporada

  "Àgora" tanca l'onzena temporada revisant l'estat dels temes que s'han tractat al llarg del programa.

 • Entrevista a Felip Puig
  Veure vídeo

  Entrevista a Felip Puig

  Xavier Bosch parla amb el conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, dels diferents temes relacionats amb la seva conselleria i que s'han anat produint des que va ser nomenat, el 29 de desembre.

 • La tragèdia grega
  Veure vídeo

  La tragèdia grega

  Xavier Bosch analitza la situació de Grècia i la zona euro després de la reunió extraordinària de la Unió Europea. Ho fa amb José García-Montalvo, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra, i Albert Closas, periodista.

 • Entrevista a Maria Teresa Cabré
  Veure vídeo

  Entrevista a Maria Teresa Cabré

  Parlarem del català i de l'estat de salut de la llengua catalana amb la lingüista Maria Teresa Cabré, ara que celebrem els 100 anys de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, d'on ha sortit la normativa de la llengua catalana.

 • Entrevista a Joan Ridao
  Veure vídeo

  Entrevista a Joan Ridao

  Xavier Bosch parlarà d'Esquerra Republicana de Catalunya i de les dificultats que passa després dels resultats de les últimes eleccions municipals, amb Joan Ridao, secretari general d'ERC i portaveu del grup al Congrés dels Diputats.

 • La revolta dels països àrabs
  Veure vídeo

  La revolta dels països àrabs

  Xavier Bosch parla de la revolta dels països àrabs i analitza les transformacions democràtiques que viuen després de les manifestacions dels últims mesos amb el filòsof iranià Ramin Jahanbegloo, catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Toronto, i opositor al règim del president ultraconservador de Mahmoud Ahmadinejad.

 • La crisi i els pressupostos
  Veure vídeo

  La crisi i els pressupostos

  Xavier Bosch entrevista el conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, per parlar de la crisi i de pressupostos.

 • La crisi del PSC
  Veure vídeo

  La crisi del PSC

  Entrevistem l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, després de repetir majoria absoluta encapçalant les llistes del PSC a la ciutat de Lleida durant les eleccions municipals de diumenge 22 de maig. El nou paer en cap és l'únic alcalde socialista al capdavant d'una ciutat capital de província a Catalunya.

 • El moviment dels indignats
  Veure vídeo

  El moviment dels indignats

  Analitzem el moviment dels "indignats", que ha portat centenars de ciutadans de tot Catalunya i de Madrid a acampar a les principals places de diverses ciutats en senyal de protesta. Els nostres convidats són Salvador Cardús, sociòleg; i Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau.

 • Debats municipals 2011: Seguretat i civisme
  Veure vídeo

  Debats municipals 2011: Seguretat i civisme

  Abordem els temes relacionats amb la sensació d'inseguretat dels ciutadans, l'ús de l'espai públic, així com de les solucions que cada partit presenta per millorar la convivència. Xavier Bosch reuneix els candidats de les diferents formacions polítiques a l'ajuntament de Badalona: Jordi Serra (PSC), Ferran Falcó (CiU), Miquel Estruch (ERC), Xavier García Albiol (PP), Cales Sagués (ICV-EUiA).

 • Les conseqüències de matar Bin Laden
  Veure vídeo

  Les conseqüències de matar Bin Laden

  Parlem del que significa i del que pot comportar l'assassinat del terrorista Bin Laden amb Rafael Grasa, president de l'Institut Català Internacional per la Pau.

Anar al contingut