TOTS ELS CLIPS

 • La taxa turística + Els nous "sense sostre"
  Veure vídeo

  La taxa turística + Els nous "sense sostre"

  "La taxa turística" amb Mariàn Muro, Joan Gaspart, Francesc Carnerero i Lluís Mundet i Els nous "sense sostre" Amb Olga García Guixé Aquest dilluns, a "Àgora", analitzaran el model turístic que més convé a Catalunya i la polèmica nova taxa que la Generalitat vol aplicar als turistes que visiten Catalunya. CONVIDATS: -Mariàn Muro, directora general de Turisme de la Generalitat. -Joan Gaspart, president de Turisme de Barcelona i vicepresident del Gremi d'Hotels de Barcelona. -Francesc Carnerero, president de l'ACAV, Associació Catalana d'Agències de Viatges. -Lluís Mundet, degà de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona. Xavier Bosch també parlarà del nou perfil de la gent que perd el seu habitatge a Catalunya: els nous "sense sostre". Convidada: Olga García Guixé, sòcia voluntària de la Fundació Arrels.

 • Fundació Arrels: lluitant contra la pobresa crònica i severa
  Veure vídeo

  Fundació Arrels: lluitant contra la pobresa crònica i severa

  A Catalunya hi ha 8.000 persones sense llar. La Fundació Arrels treballa des de fa 25 anys per millorar la situació de moltes d'elles. Xavier Bosch entrevista l'Olga garcía Guixé, sòcia voluntària de la fundació, a Àgora.

 • El PP que ve
  Veure vídeo

  El PP que ve

  Aquest dilluns, "Àgora" analitzarà l'èxit aconseguit pel Partit Popular en les últimes eleccions generals i el que implicarà el triomf de Mariano Rajoy i la majoria absoluta al Congrés dels Diputats del PP, i tot això, la setmana del debat d'investidura. Com a convidats: Manuel Milián Mestre, exdiputat i fundador d'Alianza Popular; Graciano Palomo, autor de la biografia de Mariano Rajoy "El hombre impasible"; Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 • Crisi: i tot això com ho arreglem?
  Veure vídeo

  Crisi: i tot això com ho arreglem?

  Des del 2008, la crisi ha estat la protagonista de l'actualitat i la principal preocupació de governs i ciutadans. Ara, quatre anys després, "Àgora" reuneix economistes de primer nivell per analitzar i intentar aportar possibles solucions a la malmesa situació econòmica internacional. Els convidats són Josep Oliver, catedràtic d'Economia aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona; Pedro Nueno, professor de l'IESE i president del CEIBS China Europe International Business School; Albert Marcet, catedràtic d'Economia i professor de l'ICREA; i José García Montalvo, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra.

 • Entrevista a Miquel Iceta
  Veure vídeo

  Entrevista a Miquel Iceta

  L'endemà de les eleccions generals 2011, Xavier Bosch entrevista Miquel Iceta, viceprimer secretari del PSC.

 • Àgora - 21/11/2011
  Veure vídeo

  Àgora - 21/11/2011

  Analitzem els resultats de les eleccions generals 2011 amb Salvador Cardús, sociòleg de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB; Núria Chinchilla, professora de l'IESE i presidenta de l'Associació Acció per la Democràcia; Josep Ramoneda, filòsof i director del CCCB, i Jordi Sauret, sociòleg i director de l'Institut Feedback de Sociologia.

 • Relacions Catalunya-Espanya i model d'Estat
  Veure vídeo

  Relacions Catalunya-Espanya i model d'Estat

  En motiu de les eleccions al Congrés dels Diputats, "Àgora" comença una tanda de debats. En aquest primer Xavier Bosch ha reunit candidats a diputats de les diferents formacions polítiques amb representació al Congrés: Meritxell Batet, del PSC; Pere Macias, de CiU; Enric Millo, PPC; Miquel Sellarés, ERC-RCAT-Catalunya Sí, i Joan Josep Nuet, d'ICV-EUiA.

 • Debat sobre el mercat immobiliari
  Veure vídeo

  Debat sobre el mercat immobiliari

  Amb Enric Lacalle, president del Comitè Executiu del Barcelona Meeting Point, i Gonzalo Bernardos, vicerector d'Economia de la Universitat de Barcelona i director del Màster en Assessoria i Consultoria Immobiliària de la UB, parlem del mercat immobiliari i analitzem tots els temes relacionats amb el sector i que seran motiu de debat aquesta mateixa setmana al Saló Immobiliari Barcelona Meeting Point.

 • La pobresa, en augment
  Veure vídeo

  La pobresa, en augment

  Coincidint amb el Dia Mundial per a l'Eradicació de la Pobresa, l'"Àgora" parla del sector més necessitat de la nostra societat i que de manera alarmant augmenta dia a dia: l'anomenat "tercer sector". A Catalunya, una de cada cinc persones és pobra. Ho tractem amb Àngels Guiteras, presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, i Carme Borbonès, presidenta de Càritas de Catalunya.

 • Entrevista a Juan Carlos Izagirre
  Veure vídeo

  Entrevista a Juan Carlos Izagirre

  Xavier Bosch entrevista el nou alcalde de Sant Sebastià, Juan Carlos Izagirre, de Bildu, la coalició que s'ha convertit en la segona força política al País Basc.

 • Entrevista a Francesc Xavier Mena
  Veure vídeo

  Entrevista a Francesc Xavier Mena

  Per parlar de l'atur i analitzar les mesures que ha posat en marxa el govern per intentar frenar les elevades xifres de desocupació a Catalunya, Xavier Bosch entrevista Francesc Xavier Mena, conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.

 • Lluitar contra la tuberculosi: la vacuna Ruti
  Veure vídeo

  Lluitar contra la tuberculosi: la vacuna Ruti

  Xavier Bosch entrevista el Dr. Pere-Joan Cardona, cap de la Unitat de Tuberculosi Experimental de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, director científic d'Archivel Farma i descobridor de la vacuna Ruti contra la tuberculosi.

 • Perdre el pis: les execucions hipotecàries
  Veure vídeo

  Perdre el pis: les execucions hipotecàries

  Debat sobre aquesta llei que afecta moltes persones i que amb la crisi i la consegüent pèrdua de llocs de treball fa que moltes famílies no puguin afrontar el pagament de les hipoteques i perdin els seus habitatges. Els convidats són Xavier Freixas, catedràtic d'economia financera de la Universitat Pompeu Fabra; Ada Colau, jurista i portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, i Joan Carles Ollé, degà del Col·legi de Notaris de Catalunya.

 • Entrevista amb Daniel Estulin
  Veure vídeo

  Entrevista amb Daniel Estulin

  Xavier Bosch parla de Wikileaks i les grans conspiracions mundials amb l'exagent del KGB Daniel Estulin, autor de "Desmontando Wikileaks", "El imperio invisible" i "Club Bilderberg".

 • El model universitari en temps de crisi
  Veure vídeo

  El model universitari en temps de crisi

  Xavier Bosch reuneix quatre rectors d'universitats catalanes per analitzar el model universitari a Catalunya i saber de quina manera enfronten la crisi. Els convidats són Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona; Josep Joan Moreso, rector de la Universitat Pompeu Fabra; Anna Maria Geli, rectora de la Universitat de Girona, i Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Anar al contingut