Musical d'or

"L'escenari és com una droga positiva. Hi ha gent que no l'havia tastat mai i ara s'hi ha enganxat." (Rafael Pugibet, director del Musical d'Or)
L'Ajuntament de Vilassar de Mar organitza un taller de sarsuela amb un grup de gent gran del poble. Tots ells es reuneixen cada setmana per fer teatre musical buscant motivació i diversió. Una part important de la companyia és absolutament fidel a la cita setmanal perquè satisfà la seva necessitat d'activitat quotidiana i de socialització.
El nivell artístic, en aquest cas, no és el més important, sinó les ganes de formar part d'un projecte, de tornar a sentir-se viu, de fer tot allò que no es va poder fer de jove. Tot i això, el seu repertori és molt ampli i sofisticat, i el grup ja ha actuat en nombroses poblacions catalanes. Aquest any estan preparant un espectacle amb grans èxits de la sarsuela. Com que l'exigència vocal és molt alta, els avis només fan els cors, mentre que la veu solista interpreta en playback, cosa que afegeix molta expressivitat a la seva interpretació.
Els donarà suport una professional de l'escenari, la Núria Feliu, que els animarà de cara a la preparació de l'espectacle final al teatre Municipal de Vilassar de Mar.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3