Cronopis

Cronopis

CRONOPIS
Circ per a descapacitats intel.lectuals

"El moment en què surten a escena és perfecte per a ells. Creixen i, si poguessin, s'hi estarien hores." (Jordi Mas, malabarista i professor de circ)

A Mataró, l'associació Taller d'Idees i el Co.lectiu de Circ Cronopis organitzen un taller de circ per a discapacitats intel.lectuals amb la intenció de millorar la qualitat de vida d'aquestes persones. Els beneficis per als alumnes són mentals, físics i psicoemocionals, a més d'oferir un context integrador.

Segons els responsables, el circ els ajuda a desenvolupar la concentració, la coordinació de moviments i el treball en equip.

El màxim exponent d'aquests beneficis és el Quique, un jove amb la síndrome de Down que és capaç de fer malabarismes amb 4 pilotes o masses. Tota una estrella del grup, que fins i tot ha actuat amb el Tortell Poltrona.

Serà el mateix Poltrona qui donarà els últims consells al grup abans de l'estrena del seu espectacle davant d'amics i familiars. Una visita al Circ Raluy els farà veure què significa pujar a un escenari. Benvinguts al gran espectacle del circ!

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3