Torrent admet a "Acció Política" una nova ingerència de l'estat

El programa "Acció política" reprèn aquesta setmana les emissions amb una entrevista al president del Parlament. Roger Torrent repassa l'actualitat del moment i ens explica com preveu políticament aquesta legislatura complexa després que Quim Torra hagi estat elegit nou president de la Generalitat. Analitza el nou conflicte amb el govern espanyol pel nomenament dels consellers, la visita que ha fet aquesta setmana als polítics empresonats, i la petició de diàleg al govern espanyol, entre altres qüestions.
El programa recorda els principals fets d'aquests cinc mesos fins a l'elecció del 131è president de la Generalitat, i repassa l'evolució dels missatges polítics dels presidents de la Generalitat investits des del 1980 fins ara.
El convuls moment pel qual passa la política espanyola també s'analitza en el programa, en una setmana en què el govern del PP ha passat de l'eufòria per l'aprovació dels pressupostos al neguit per la sentència del cas Gürtel i a la presentació d'una moció de censura per part del PSOE.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3