TOTS ELS PROGRAMES

 • 7 de notícies - 10/07/2001
  Veure vídeo

  7 de notícies - 10/07/2001

  GABINO DIEGO A 7 DE NOTÍCIES L'actor Gabino Diego farà una aparició sorpresa en el 7 de notícies del dimarts dia 10 de juliol, el penúltim de la temporada. Serà en un informatiu que abordarà de manera espectacular i arriscada la polèmica sobre l'oli de pinyolada i també la problemàtica de les platges. L'estiu ha modificat el comportament dels personatges de Teleset. El Toni Soler està obsessionat amb aprimar-se, perquè la tele l'engreixa, i en Vicenç Cartanyà està estranyament amable amb tothom. Irreconeixible. Vaja, que està molt enamorat.

 • 7 de notícies - 03/07/2001
  Veure vídeo

  7 de notícies - 03/07/2001

  JA ÉS ESTIU A TELE7 Teleset viu dimarts l'arribada de l'estiu i l'informatiu estrella, "7 de notícies", es renova amb l'estrena d'algunes noves seccions refrescants. "Quina 7" oferirà una proposta de rutes de vacances de Sònia Polanco i notícies del món dels famosos. A més, la redacció de la cadena privada rep la visita de Miquel Cartanyà (interpretat per l'actor Carles Canut), el pare del meteoròleg Vicenç Cartanyà. Tot això el dia que Toni Soler i Queco Novell pateixen la ressaca d'una nit de festa i Rita Claramunt insisteix a organitzar una Telemarató per als peus plans, amb la col.laboració de Marta Cáceres.

 • 7 de notícies - 26/06/2001
  Veure vídeo

  7 de notícies - 26/06/2001

  ANDREU BUENAFUENTE, DE VISITA A TELE-7 La redacció de Teleset rep aquest dimarts Andreu Buenafuente, que decideix aprofitar el temps lliure que té ara fent una visita als seus antics companys, encuriosit per l'apassionant món de la informació. També s'emetran les entrevistes de Sònia Polanco a Rosa Maria Sardà i Candela Peña. L'informatiu inclourà a més un concurs, per emular el sorteig de l'ONCE que té el Buruaga a les seves notícies, i s'abordarà, entre altres temes, què es pot fer amb els nens quan arriben les vacances.

 • 7 de notícies - 19/06/2001
  Veure vídeo

  7 de notícies - 19/06/2001

  ÀLEX CORRETJA, PILAR RAHOLA I XAVIER GRASSET, A 7 DE NOTÍCIES L'informatiu 7 de Notícies rep aquest dimarts el tennista Àlex Corretja com a convidat, per valorar el seu pas peL Roland Garros. L'espai de Toni Soler també compta amb la presència de Pilar Rahola, que protagonitzarà un debat sobre l'euro amb un contrincant dialèctic d'alt nivell, i amb l'aparició de Xavier Grasset. A més, Vicenç Cartanyà celebra la victòria del Balaguer a la Copa Catalunya i la redacció afronta un dilema amb l'arribada d'un immigrant sense papers, que conviurà amb tots els personatges de Teleset.

 • 7 de notícies - 12/06/2001
  Veure vídeo

  7 de notícies - 12/06/2001

  JUDIT MASCÓ I PABLO CARBONELL A 7 DE NOTÍCIES Judit Mascó s'incorpora aquest dimarts a 7 de notícies per presentar una secció especial, Set de moda, dins de l'informatiu que presenten Toni Soler i Sònia Polanco. L'informatiu amb menys credibilitat de la televisió també rep la visita de Pablo Carbonell i, a més, mostrarà un document exclusiu sobre la visita de Madonna a Barcelona, obtingut per Carles Torras i Manel Lucas. Tot això, el dia que la redacció de Teleset està revolucionada per una revisió mèdica que alterarà l'estat d'ànim del personal.

 • 7 de notícies - 05/06/2001
  Veure vídeo

  7 de notícies - 05/06/2001

  ROSA ANDREU I CONSTANTINO ROMERO, A 7 DE NOTÍCIES El programa número 7 de 7 de notícies compta amb dos convidats especials. La Rosa Andreu es presenta a la redacció de Teleset per resoldre alguns serrells pendents del divorci amb el Toni Soler, com per exemple la custòdia del Magnum. Per altra banda, un imprevist obligarà a reclamar els serveis d'urgència d'una de les veus més mítiques del panorama audiovisual, Constantino Romero. Tot això amb un Vicenç Cartanyà que es treu un sobresou com a gestor fent les declaracions de renda dels companys de Teleset. A l'informatiu, la Sònia Polanco estrena una secció pròpia d'entrevistes, Carles Torras presenta un reportatge d'alta investigació sobre els semàfors de Barcelona.

 • 7 de notícies - 29/05/2001
  Veure vídeo

  7 de notícies - 29/05/2001

  La redacció de "7 de notícies" rep aquest dimarts una visita molt especial. Consuelo Milar (interpretada per Paz Padilla) arriba a Teleset per fer una reestructuració de plantilla que obliga a reduir un 25% de personal. Això significa que dos dels vuit membres de l'equip de "7 de notícies" han d'abandonar Teleset. Consuelo Milar obliga tots els membres de l'equip a "nominar" dos dels companys, fet que ocasionarà el lògic malestar entre els habitants de la casa, en el més pur estil "Gran Hermano". Però no tot és malestar: la sensació que s'acaba el temps de convivència accelera també algunes de les relacions sentimentals. A més, a "7 de notícies", Vicenç Cartanyà inaugurarà una secció patrocinada d'informació marítima, coneixerem en exclusiva un nou pla territorial que canviarà el nom de les comarques catalanes i Francesc Novell anunciarà els fitxatges que prepara el Barça.

 • 7 de notícies - 22/05/2001
  Veure vídeo

  7 de notícies - 22/05/2001

  LES RELACIONS AZNAR-PUJOL I EL BARÇA, A "7 DE NOTÍCIES" A la "sit-com", l'home del temps, en Cartanyà, rep com a regal una estació meteorològica d'últim disseny, molt sofisticada. El problema és que no sap com funciona. A més, en Toni està especialment content perquè rep cartes d'un admirador secret. Aquesta alegria es transformarà en angoixa per les gamberrades dels seus companys, que distorsionen la realitat i li fan creure que darrere d'aquestes cartes s'amaga un assassí. A l'informatiu es descobrirà, entre altres coses, quin és el motiu "secret" de les males relacions Aznar-Pujol. I s'explicaran les possibilitats que li queden al Barça per poder jugar en la Lliga de Campions.

 • 7 de notícies - 08/05/2001
  Veure vídeo
 • 7 de notícies - 01/05/2001
  Veure vídeo
 • 7 de notícies - 24/04/2001
  Veure vídeo