TOTS ELS PROGRAMES

 • "Dones Afganistan". Palau Robert. Barcelona
  Veure vídeo

  "Dones Afganistan". Palau Robert. Barcelona

  Els textos de Mònica Bernabé i les fotografies de Gervasio Sánchez conformen l'exposició "Dones Afganistan". Fins al 15 de febrer del 2015

 • "Nit de Reis". Círcol Maldà. Barcelona
  Veure vídeo

  "Nit de Reis". Círcol Maldà. Barcelona

  La jove companyia Els Pirates Teatre presenta "Nit de Reis", una comèdia de William Shakespeare. Del 10 de desembre del 2014 a l'11 de gener del 2015

 • Trilogia Mozart: "Les noces de Figaro", "Don Giovanni" i "Così fan tutte". La Seca. Espai Brossa. Barcelona
  Veure vídeo

  Trilogia Mozart: "Les noces de Figaro", "Don Giovanni" i "Così fan tutte". La Seca. Espai Brossa. Barcelona

  La companyia Dei Furbi aborda la trilogia operística de Mozart. De l'11 de desembre del 2014 a l'11 de gener del 2015

 • L'agenda del 33 recomana - 06/12/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 06/12/2014

  L'Agenda del 33 recomana s'obre aquest dissabte i convida el periodista Enric Calpena, que ha participat en el Llibre de La Marató d'aquest any, a explicar-nos com serà la seva setmana. L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. Dimecres podrem veure l'escriptora Carme Riera al programa "(S)avis", i, també dimecres, el programa de llibres "Via llibre" convida un home que tota la vida ha cavalcat entre la literatura i la música: Paco Ibáñez. Dijous, el programa "Blanc sobre Blanc" reflexiona sobre realitat i ficció amb dos artistes com Julio Vaquero i Robert Llimós, i el programa "Caràcter" mostra la feina d'una jove dibuixant que s'està obrint camí: Mirena Ossorno. La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba a través de "Cinema 3", amb Jaume Figueras, que aquesta setmana destaca la darrera pel·lícula de Ridley Scott, "Exodus: dioses y reyes". I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta "Monturiol, el senyor del mar", de Francesc Bellmunt. Aquesta setmana els espectadors podran guanyar entrades per al concert que Jaume Pla, "Mazoni", oferirà a la Sala Apolo el 18 de desembre per presentar "Sacrifiqueu la princesa". Aquesta setmana arriba a la cartellera teatral "El petit príncep", una versió escènica musical que signen Àngel Llàcer i Manu Guix amb la col·laboració de La Perla 29. El clàssic d'Antoine de Saint-Exupéry inspira la Curiositat Il·lustrada del programa, que firma la il·lustradora membre de l'APIC Laura Aviñó. I, és clar, com cada setmana l'Agenda també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

 • El Petit Príncep. Sala Barts. Barcelona.
  Veure vídeo
 • L'agenda del 33 recomana - 29/11/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 29/11/2014

  L'"Agenda del 33 recomana" s'obre aquest dissabte i convida el músic i actor Joan Dausà a explicar-nos com serà la seva setmana. L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. Dilluns, a "Ànima", Toni Puntí entrevista l'actor Josep Maria Pou, ara que protagonitza "Prendre partit" al Teatre Goya de Barcelona. També a "Ànima" es preparen per la visita que Elton John farà a Barcelona el 6 de desembre, amb un retrat de l'incombustible artista. Divendres, a "CatMúsica" podrem gaudir del concert que la JONC Alevins i el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers van fer a l'Auditori de Barcelona interpretant "Somni d'una nit d'estiu" de Felix Mendelssohn-Bartholdy. La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba amb "Cinema 3" i en Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta el film "Ventre blanc", dirigit per Jordi Lara. Pocs dies abans que s'acabi, visitem amb Carolina Rosich l'exposició anual del prestigiós guardó fotogràfic World Press Photo, que es pot veure al CCCB de Barcelona. Aquesta setmana els espectadors podran guanyar un lloc per la visita especial "33 recomana" que es farà el 20 de desembre a l'exposició "Gènesi" del fotògraf Sebastiâo Salgado, al Caixaforum de Barcelona. El premi inclou la visita i un regal. I una altra exposició, "Goethe Diàlegs", amb què s'ha inaugurat la nova seu de l'Institut Goethe de Barcelona, inspira la Curiositat Il·lustrada d'aquesta setmana, "La febre de Werther", que signa la membre de l'APIC Bàrbara Castro. I, és clar, com cada setmana, l'"Agenda" també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

 • L'agenda del 33 recomana - 22/11/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 22/11/2014

  "L'agenda del 33 recomana" s'obre aquest dissabte i convida l'actriu Alba Florejachs a explicar-nos com serà la seva setmana. L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. A "Ànima", Toni Puntí entrevista dilluns l'actriu Lola Herrera, ara que protagonitza juntament amb Héctor Alterio "En el estanque dorado". També a "Ànima", Júlia Bertran presenta el reportatge que ha fet al polifacètic músic Pau Vallvé. La cita d'"El documental" és amb el film "Kids and music, la Sant Andreu Jazz Band". La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba amb "Cinema 3" i Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta la primera temporada completa de la websèrie "Les coses grans" i la pel·lícula guanyadora del Festival Zoom de l'any passat "Ein Jar Nach Morgen". Amb Carolina Rosich visitarem l'exposició "Interval", que es pot veure a la Fundació Tàpies de Barcelona i en què participa el músic Brian Eno. Aquesta setmana, els espectadors podran guanyar entrades per al concert que la musa del rock Marianne Faithfull oferirà al Palau de la Música en el marc del Festival del Mil·lenni. I dimecres comença el Festival Zoom a Igualada. Aquest festival, dedicat a la ficció televisiva, inspira la curiositat il·lustrada del programa, protagonitzada per The Beatles, Maria Callas o Joan Miró i que firma l'il·lustrador membre de l'APIC David Parcerisa. I, és clar, com cada setmana, l'agenda també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

 • L'agenda del 33 recomana - 15/11/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 15/11/2014

  L'"Agenda del 33 recomana" s'obre aquest dissabte i convida l'actriu Marta Marco a explicar-nos com serà la seva setmana. L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. "Via llibre" entrevista l'escriptor i músic noruec Jo Nesbø, una de les plomes amb més èxit de la novel·la negra. En el programa "(S)avis", Josep Puigbó entrevista el director d'orquestra i compositor Antoni Ros Marbà. La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba amb "Cinema 3" i en Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà a "Sala 33", que presenta "Estigmes", d'Adán Aliaga. Amb Carolina Rosich visitarem l'exposició que el MNAC dedica a Carles Casagemas, un personatge misteriós i un artista fonamental per entendre el període blau de Pablo Picasso. Aquesta setmana els espectadors podran guanyar abonaments per al festival de cinema i gastronomia "Film & Cook". I dilluns, el Liceu va d'estrena: després de 25 anys de l'última representació, torna l'òpera "Arabella" de Richard Strauss. Va ser la darrera obra en què Strauss va col·laborar amb el seu llibretista habitual, Hugo von Hofmannsthal. La curiositat il·lustrada de la setmana, que firma la membre de l'APIC Núria Riba, recull el final de la història d'una llarga relació. I, és clar, com cada setmana, l'"Agenda" també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives que podem trobar aquests dies.

 • L'agenda del 33 recomana - 08/11/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 08/11/2014

  L'"Agenda del 33 recomana" s'obre aquest dissabte i convida l'actor i director Abel Folk a explicar-nos com serà la seva setmana. L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. A "Ànima" Toni Puntí entrevista l'actor Lluís Homar, quan està a punt d'estrenar com a únic intèrpret una versió de "Terra Baixa" dirigida per Pau Miró. En Jofre Font es troba amb un dels ballarins més singulars del país: Pere Faura. I a "Caràcter" també hi haurà dansa amb Anna Hierro. La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba de la mà de "Cinema 3" i en Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta "Fènix 11*23", de Joel Joan i Sergi Lara. Aquesta setmana els espectadors podran guanyar entrades per al concert que la diva del soul Sharon Jones oferirà al Palau de la Música de Barcelona juntament amb The Dap-Kings. De la mà de la Carolina Rosich visitarem l'exposició On the table. Ai Wei Wei que l'artista xinès ha preparat per la Virreina Centre de la Imatge de Barcelona. I una altra exposició, "Barcelona, zona neutral", que es pot veure aquests dies a la Fundació Miró, inspira la curiositat il·lustrada de la setmana que signa David del Fresno, membre de l'APIC. I, és clar, com cada setmana l'"Agenda" també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

 • L'agenda del 33 recomana - 01/11/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 01/11/2014

  L'"Agenda del 33 recomana" s'obre aquest dissabte i convida Bàrbara Mestanza, cantant de The Mamzelles i membre del jurat d'"Oh, happy day" a explicar-nos com serà la seva setmana. En aquesta edició s'estrena com a col·laboradora la periodista de la secció de Cultura dels Serveis Informatius Carolina Rosich. De la seva mà i del mateix Sebastiâo Salgado coneixerem l'exposició "Gènesi", que el fotògraf brasiler ha inaugurat al CaixaForum de Barcelona. L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. El programa "(S)avis" parlarà amb el poeta Francesc Garriga, Premi Carles Riba de poesia (2012). "Blanc sobre blanc" es dedica als artistes Xavier Corberó i Roger Mas, a "Ànima" Toni Puntí entrevista l'actor Abel Folk -que dirigeix "L'última trobada" al Teatre Romea- i en Jofre Font fa un tast del que serà el festival "El més petit de tots". La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba de la mà de "Cinema 3" i en Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà a "Sala 33", que presenta "Alpha", de Joan Cutrina. Aquesta setmana els espectadors podran guanyar entrades per al concert que Paolo Conte oferirà en el marc del Festival Internacional de Jazz de Barcelona. El concert de Paolo Conte inspira una curiositat il·lustrada que descobreix els lligams entre el jazz i la dictadura de Mussolini. Uns lligams ben sorprenents que il·lustra el membre de l'APIC Danide. I, esclar, com cada setmana l'"Agenda" també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives per a aquests dies.

 • L'agenda del 33 recomana - 25/10/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 25/10/2014

  L'Agenda del 33 recomana s'obre aquest dissabte i convida l'actor Nao Albet a explicar-nos com serà la seva setmana. L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. Val la pena no perdre's la cita amb Ànima: ha aconseguit reunir 25 petites companyies teatrals que estan fent grans coses. També s'ha fixat en els petits musicals que s'estan consolidant a la cartellera de Barcelona. El programa Blanc sobre Blanc es dedica als artistes Jaume Plensa i Agustí Puig i a Caràcter hi haurà trobada amb el darrer director de cinema de moda: Carlos Vermut. La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba amb Cinema 3 i en Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al Sala 33, que presenta Pactar amb el gat, de Joan Marimon. Aquesta setmana els espectadors podran guanyar abonaments per al cicle Músiques Sensibles al Foyer del Liceu. En l'edició d'enguany hi actuaran artistes com Sharon Van Etten, Rozalén o Joana Serrat, entre d'altres. Aquests dies es pot tornar a veure al Teatre Victòria de Barcelona tot un clàssic entre els musicals fets aquí: Mar i cel. Aquest retorn serveix a la secció de la Curiositat Il·lustrada per endinsar-se en el món dels pirates i recordar la figura d'un dels que ha fet història: Francis Drake. La signa l'il·lustrador membre de l'APIC Albert Escoda. I, és clar, com cada setmana l'Agenda també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

 • L'agenda del 33 recomana - 18/10/2014
  Veure vídeo
 • L'agenda del 33 recomana - 11/10/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 11/10/2014

  Aquest dissabte, L'agenda del 33 recomana demana a la cantant Anna Roig que expliqui els seus plans de la setmana, ara que està enfeinada amb la promoció del seu últim treball, Un pas i neu i un pas, amb el seu grup Anna Roig i l'Ombre de ton chien. L'agenda aplaudeix el retorn de Pau Benavent, cara visible del programa La Sonora. Cada quinze dies explicarà les cites de l'àmbit de la cultura popular i d'arrel que val la pena no perdre's. L'agenda també ens convoca davant de la tele per no perdre'ns l'avançament que el Via Llibre farà dimecres en exclusiva del nou disc de l'ex-Antònia Font Joan Miquel Oliver. També recorda la cita amb l'Ànima i els actors Mercè Pons, Àlex Casanovas o Ernesto Collado, la cita amb el Sala 33 i Mentre dorms, o la cita amb els artistes Xavier Mascaró i Víctor Pedra al Blanc sobre Blanc. El concurs setmanal està dedicat a una cita ineludible per als que els agrada la bona música i el bon cinema: el festival In-Edit. I la setmana que ve s'estrena al Liceu un nou muntatge de La Traviata. La seva primera estrena va ser a La Fenice de Venècia el 6 de març del 1853. I va ser una estrena sonada. La il·lustra l'Eva Sánchez, membre de l'APIC, a la Curiositat Il·lustrada. 33recomana@tv3.cat / www.tv3.cat/33recomana / twitter: @33recomana

 • L'agenda del 33 recomana - 04/10/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 04/10/2014

  Aquesta setmana, L'agenda del 33 recomana va d'estrena. El 33 té nou programa a la graella els dijous a la nit: Blanc sobre Blanc, i L'agenda en fa un tast. L'agenda aplaudeix el retorn de Lluís Marquina, del "Generació Digital". Aquesta temporada ens ajudarà a familiaritzar-nos amb la tecnologia aplicada a la cultura. La periodista i també directora d'escena Elisenda Roca ens explica la seva setmana a la vista, marcada pel muntatge del musical T'estimo ets perfecte, ja et canviaré, que dirigeix al Teatre Poliorama de Barcelona i que ara es pot tornar a veure, així com per la presentació del llibre infantil que ha realitzat amb la il·lustradora Paula Bonet. Aquest cap de setmana comença a caminar el Festival Temporada Alta i a l'Ànima, en Jofre Font farà un repàs de la seva programació internacional, un dels seus punts més forts. El concurs setmanal de L'agenda del 33 recomana està dedicat justament a aquest festival que se celebra a Girona i Salt. Tenim un lot d'entrades per a diferents espectacles. El cap de setmana següent l'atenció musical se centrarà a Manresa. S'hi celebrarà una nova edició de la Fira de la Mediterrània. El Sala 33 s'empelta de l'esperit del Festival de Cinema de Sitges, que comença aquest cap de setmana. La pel·lícula d'aquesta setmana, que ens presenta l'Àlex Gorina, és Eva, de Kike Maíllo. L'agenda fa un extracte del Cinema 3 en la Cartellera Express reblada per la recomanació del Jaume Figueras, que ens dóna raons per veure La desaparición de Eleanor Rigby. D'aquí a pocs dies visitarà Barcelona The Handsome Family. El seu gust per les històries fosques els han fet dedicar una cançó a la pionera de l'aviació Amelia Earhart, desapareguda misteriosament durant un vol fa 77 anys. Aquesta dada inspira la Curiositat Il·lustrada d'avui, que signa Carlos Lluch.

 • L'agenda del 33 recomana - 27/09/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 27/09/2014

  L'inici del curs cultural ja és aquí, i L'agenda d'"El 33 recomana" s'obre per apuntar-ne les cites imprescindibles: la música, l'art, la dansa i el teatre ens esperen. Arrenca la temporada del Teatre Lliure amb "Victòria d'Enric V" i un dels seus protagonistes, l'actor David Verdaguer, ens explica quins plans té previstos per a aquesta setmana a més d'estrenar aquesta obra. També comença el festival per excel·lència del país quan arriba la tardor: Temporada Alta. A l'"Ànima", Toni Puntí entrevistarà Sol Picó, l'artista encarregada de donar-hi el tret de sortida amb "One-hit wonders", un espectacle en què repassa els seus 20 anys de trajectòria. En veurem un tast en el programa d'aquest dissabte. Del mateix programa també veurem un avançament del reportatge que Jofre Font dedicarà als coneguts com "long-sellers" teatrals, obres que perduren a la cartellera i que sembla que no coneguin el pas del temps. Una temporada que està a punt de començar oficialment és la del Gran Teatre del Liceu. Ho farà amb tot un clàssic, "La Traviata". L'agenda convida 5 persones i els seus acompanyants a anar-hi a través del seu concurs. Per participar en el sorteig i guanyar el premi només cal entrar a la web del programa i respondre una pregunta. També comencen temporada els programes culturals del 33. El "Via llibre" ho ha fet amb una imatge renovada i veurem un avançament del "Lletratat" que li ha fet a l'actor i músic Bruno Oro. L'agenda tampoc perd el fil del "Cinema 3", i manté la Cartellera Exprés per poder decidir quina pel·lícula val la pena veure aquesta setmana. El seu presentador, Jaume Figueras, tampoc perd la cita setmanal amb l'agenda. Quin serà el seu títol predilecte?

Anar al contingut