TOTS ELS PROGRAMES

 • El Greco. La mirada de Rusiñol. Fundació Francisco Godia. Barcelona
  Veure vídeo

  El Greco. La mirada de Rusiñol. Fundació Francisco Godia. Barcelona

  La Fundació Francisco Godia commemora la fi de l'any Greco reunint obres seves provinents de diversos museus catalans en una exposició on també hi ha obres de Rusiñol i de pintors modernistes a qui el Greco va influenciar. Fins al 2 de febrer de 2015.

 • Centenario del nacimiento de Saul Steinberg. Galeria A/34. Barcelona
  Veure vídeo

  Centenario del nacimiento de Saul Steinberg. Galeria A/34. Barcelona

  Dibuixos, olis i obra gràfica per celebrar el centenari del naixement de l'il·lustrador Saul Steinberg, col·laborador del New Yorker durant més de mig segle i cronista destacat del seu temps. A la galeria A/34 fins al 17 de gener de 2015.

 • Jordi Cortés/Damián Muñoz: "Olelés". Mercat de les Flors. Barcelona
  Veure vídeo

  Jordi Cortés/Damián Muñoz: "Olelés". Mercat de les Flors. Barcelona

  Després de girar per tot el món, els ballarins Jordi Cortés i Damián Muñoz porten el duet "Ölelés" al Mercat de les Flors. Del 9 a l'11 i del 15 al 18 de gener de 2015.

 • Anna Roig i l'ombre de ton chien. L'Auditori de Barcelona
  Veure vídeo

  Anna Roig i l'ombre de ton chien. L'Auditori de Barcelona

  Anna Roig i l'ombre de ton chien presenten el seu nou disc, "Un pas i neu i un pas", a L'Auditori de Barcelona el 16 de gener de 2015.

 • Band of skulls. Sala Bikini. Barcelona
  Veure vídeo

  Band of skulls. Sala Bikini. Barcelona

  Els britànics band of skulls, que beuen del rock de garatge, el blues i el rock and roll, s'estrenen a Barcelona presentant el seu tercer disc, "Hymalayan". El 15 de gener de 2015 a la sala Bikini.

 • Circ Raluy. "The Big Top". Port Vell. Moll de la Fusta. Barcelona.
  Veure vídeo

  Circ Raluy. "The Big Top". Port Vell. Moll de la Fusta. Barcelona.

  El Circ Raluy torna a Barcelona amb un espectacle que vol recuperar l'esperit del circ tradicional. Fins a l'1 de març del 2015

 • L'Herència de Coderch. MInIM. Barcelona
  Veure vídeo

  L'Herència de Coderch. MInIM. Barcelona

  Una exposició reuneix els plànols de L'Herència, el projecte inacabat d'un dels arquitectes clau del moviment modern de Barcelona, José Antonio Coderch. A l'espai MInIM de Barcelona fins al 30 de gener de 2015.

 • Càmeres submarines. Museu Marítim de Barcelona
  Veure vídeo

  Càmeres submarines. Museu Marítim de Barcelona

  El Museu Marítim de Barcelona presenta una exposició de fotografies fetes sota l'aigua amb càmeres submarines. Fins al 12 d'abril de 2015.

 • Expo Chen Zhen: In Between. Blueproject Foundation. Barcelona
  Veure vídeo

  Expo Chen Zhen: In Between. Blueproject Foundation. Barcelona

  La Blueproject Foundation de Barcelona exposa cinc instal·lacions de Chen Zhen, un dels noms clau de l'art contemporani de la Xina. Fins al 22 de febrer de 2015.

 • Toti Soler. Guitarra catalana-Lydda. Teatre Comtal. Ripoll
  Veure vídeo

  Toti Soler. Guitarra catalana-Lydda. Teatre Comtal. Ripoll

  El reconegut guitarrista Toti Soler es presenta al Teatre Condal. 9 de gener del 2015.

 • L'agenda del 33 recomana - 20/12/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 20/12/2014

  L'"Agenda del 33 recomana" s'obre aquest dissabte i convida l'actor Mingo Ràfols a explicar-nos com serà la seva setmana. L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. Dilluns, a "Ànima", Toni Puntí entrevista l'actriu Mercè Arànega ara que protagonitza "El somni d'una nit d'estiu" a la Sala Gran del TNC, i Jofre Font indaga en la companyia que hi ha darrere del Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de Nou Barris d'aquest any. La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba amb "Cinema 3" i Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta "Les mans del pianista", "opera prima" de Sergio G. Sánchez. Vénen dies nadalencs i "El 33 recomana" convida a veure una de les moltes propostes especials que guarda la programació del 33: un concert de la Sílvia Pérez Cruz presentant el seu àlbum "11 de novembre". Pau Benavent fa la seva particular recol·lecció d'esdeveniments populars que val la pena no perdre's durant el Nadal i aquesta setmana els espectadors podran guanyar entrades per veure al Liceu l'òpera "Maria Stuarda", de Gaetano Donizetti, amb la soprano Joyce DiDonato encapçalant el repartiment. En el mateix escenari, la nit de Cap d'Any d'aquest 2014 serà molt especial: s'hi veurà el cineasta Woody Allen & The New Orleans Jazz Band acomiadant l'any amb un concert que inspira la "Curiositat Il·lustrada" d'aquesta setmana, signada per Txesco Montalt, membre de l'APIC. I, és clar, com cada setmana, l'"Agenda" també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

 • Gorka Benítez, David Xirgu i Ben Monder Trio. L'Auditori. Barcelona
  Veure vídeo

  Gorka Benítez, David Xirgu i Ben Monder Trio. L'Auditori. Barcelona

  Gorka Benítez, David Xirgu i Ben Monder Trio presenten el disc gravat en directe "Gasteiz". 20 de desembre del 2014

 • L'agenda del 33 recomana - 13/12/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 13/12/2014

  L'"Agenda del 33 recomana" s'obre aquest dissabte i convida Rafel Vives, presentador del programa "Ja t'ho faràs" a explicar-nos com serà la seva setmana. L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. Dilluns, a "Ànima", Toni Puntí entrevista l'actor Jordi Martínez, ara que protagonitza "Rhum", al Teatre Lliure, i Júlia Bertran fa un perfil del seu director, Martí Torras, un "picapedrer" de l'escena que actualment té tres espectacles a la cartellera teatral. Dijous, a "Blanc sobre blanc", podrem veure com treballen tres artistes de carrer: El Pez, Sixe Paredes i Josep Puig. I de la mà de la Carolina Rosich visitarem el nou Museu del Disseny que s'acaba d'inaugurar al DHUB de Barcelona. La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba amb "Cinema 3" i Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta el documental "Món petit", dirigit per Marcel Barrena. Aquesta setmana els espectadors podran guanyar entrades per assistir a l'espectacle Fang i Setge, un nou musical que rememora els fets de 1714 i que compta en el seu equip creatiu amb personalitats com Joan Font, Salvador Brotons, Marc Rosich, Josep Pedrals i Toni Mira. L'espectacle Trilogia Mozart, que la companyia Dei Furbi porta a La Seca-Espai Brossa, inspira la Curiositat Il·lustrada d'aquesta setmana: "el dia que Mozart i Casanova es van trobar", que signa la il·lustradora membre de l'APIC Vanesa Buenadicha. I, és clar, com cada setmana, l'"Agenda" també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies

 • In Situ. Mostra de Dansa Contemporània. Arts Santa Mònica. Barcelona
  Veure vídeo

  In Situ. Mostra de Dansa Contemporània. Arts Santa Mònica. Barcelona

  Arriba la tercera edició de l'In Situ, la Mostra de Dansa Contemporània. 18, 19 i 20 de desembre del 2014

 • "Shicalíptica. Del Paral·lel a l'Eixample". Artte. Barcelona
  Veure vídeo

  "Shicalíptica. Del Paral·lel a l'Eixample". Artte. Barcelona

  La Shica presenta el seu nou espectacle, "Shicalíptica. Del Paral·lel a l'Eixample", a l'espai artístic Artte. 18, 19 i 20 de desembre del 2014

Anar al contingut