TOTS ELS PROGRAMES

 • Gipsy Klezmer Orchestra. Sala Apolo. Barcelona
  Veure vídeo
 • Vilafranca (un dinar de Festa Major). Auditori Municipal. Vilafranca / L'Atlàntida. Vic
  Veure vídeo

  Vilafranca (un dinar de Festa Major). Auditori Municipal. Vilafranca / L'Atlàntida. Vic

  "Vilafranca (un dinar de Festa Major)" és la tercera part de la trilogia de Jordi Casanovas sobre la identitat catalana. Auditori Municipal. Vilafranca del Penedès (Del 19 al 22 de febrer del 2015) // L'Atlàntida. Vic (Del 27 de febrer a l' 1 de març del 2015)

 • L'agenda del 33 recomana - 21/02/2015
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 21/02/2015

  Aquesta setmana l'Agenda del 33 recomana convida l'actor Cesc Casanovas perquè expliqui els seus plans per als pròxims dies. Dilluns l'Ànima explica l'estrena de Vilafranca (un dinar de Festa Major), un dels muntatges teatrals més esperats de la temporada, escrit i dirigit per Jordi Casanovas. as Lluís Marquina, del Generació Digital, explica Playmoss, una web i app per crear llistes de música i vídeo. I la Carolina Rosich presenta l'exposició Disseny per viure que s'acaba d'inaugurar al Museu del Disseny de Barcelona. Relacionat amb l'art, el programa Arts i Oficis se centra aquest dijous en l'ofici de ceramista. L'agenda també recomana el concert que CatMúsica emetrà divendres 27 de febrer: les Variacions Enigma d'Edward Elgar interpretades per l'OBC, amb la participació de la violinista japonesa Midori Got?, i dirigits per Vassili Petrenko. Les recomanacions cinematogràfiques ens arriben de la mà del Cinema 3 amb Jaume Figueras al capdavant. I la cita amb el cinema català ens arriba gràcies al Sala 33 i Àlex Gorina, que aquest dissabte presenta Els anys salvatges, de Ventura Durall. L'Agenda fa un sorteig per assistir de franc a l'espectacle Concierto Concepto que la companyia de dansa urbana Brodas Bros porta al Teatre Coliseum de Barcelona. I el concert que la Gramophone All Stars Big Band farà en el marc del Black Music Festival el 28 de febrer inspira la Curiositat il·lustrada de la setmana, basada en la llavor del soul, que signa Martín Tognola, membre de l'APIC. I tot això, com cada setmana, a més de les millors propostes de l'agenda cultural dels pròxims dies.

 • Espai A. Varis escenaris.
  Veure vídeo
 • L'Art de la comèdia. TNC. Barcelona.
  Veure vídeo
 • Brodas Bros. Teatre Tívoli. Barcelona.
  Veure vídeo
 • Black Music Festival, the Gramophone Allstars. Auditori de Girona.
  Veure vídeo
 • ASA. Sala Apolo. Barcelona.
  Veure vídeo
 • Animals de Companyia. Club Capitol. Barcelona.
  Veure vídeo
 • L'agenda del 33 recomana - 14/02/2015
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 14/02/2015

  L'Agenda del 33 recomana convida l'actor Toni Albà, que dijous torna amb l'espectacle Histèria sagrada al Teatre Regina, a explicar els seus plans per a aquesta setmana. Aquest dilluns, Toni Puntí fa una de les entrevistes més sorprenents de la història d'"Ànima": parla amb Lolita Flores, que es converteix en la "Colometa" de Mercè Rodoreda en un muntatge de "La plaça del Diamant", que en els pròxims dies es podrà veure a Santa Coloma de Gramenet i Salt. L'Agenda en fa un avançament. "Cinema 3" escull el més destacat de la cartellera i Jaume Figueras fa la seva recomanació personal, mentre que Àlex Gorina presenta La por, de Jordi Cadena, que dissabte s'estrena a la televisió en el "Sala 33". Carolina Rosich ens porta a la Galeria d'art Mayoral per conèixer "Miró/Calder", que explica la relació creativa i d'amistat entre dos grans artistes del segle XX, i Pau Benavent recomana activitats de cultura d'arrel. L'Agenda sorteja entrades per al festival de circ de Figueres, que inspira la Curiositat il·lustrada de la setmana: la història del naixement del circ modern, signada per Marc Sadurní, del cercle d'expressió plàstica Zig Zag de Vilafranca del Penedès. I tot això, com cada setmana, a més de les millors propostes de l'agenda cultural dels pròxims dies

 • Vilafranca. Un dinar de festa major. Vilafranca del Penedès.
  Veure vídeo
 • L'agenda del 33 recomana - 07/02/2015
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 07/02/2015

  Aquesta setmana l'Agenda del 33 recomana convida la periodista d'esports de TV3 Maria Fernández perquè expliqui els seus plans per als pròxims dies. Aquest dilluns l'Ànima entrevista l'actriu Aina Clotet, que participa en el muntatge Joc de Miralls, que es pot veure al Teatre Lliure. L'Agenda en fa un avançament. També el fa del Lletratat, que dimecres el Via Llibre dedicarà a una altra actriu: Rosa Renom. Lluís Marquina, del Generació Digital, explica una iniciativa ciutadana que a través de la xarxa implementa la informació del barri del Poble Nou i Carolina Rosich presenta el nou Museu de les Cultures, que s'acaba d'inaugurar al barri de la Ribera, també a Barcelona. Les recomanacions cinematogràfiques ens arriben del "Cinema 3" amb Jaume Figueras al capdavant. I la cita amb el cinema català ens arriba gràcies al "Sala 33" i Àlex Gorina, que aquest dissabte presenta Carícies, de Ventura Pons. L'Agenda fa un sorteig per assistir de franc a l'Animac, el festival de cinema d'animació que cada any té lloc a Lleida. I el concert per a piano núm. 2 de Rakhmàninov, que es podrà sentir aquest diumenge a l'Auditori, inspira la Curiositat il·lustrada de la setmana, que firma Albert Arrayás, membre de l'APIC. I tot això, com cada setmana, a més de les millors propostes de l'agenda cultural dels pròxims dies.

 • L'agenda del 33 recomana - 31/01/2015
  Veure vídeo
 • "L'alè de la vida". Sala Muntaner. Barcelona.
  Veure vídeo
 • L'agenda del 33 Recomana - 24/01/2015
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 Recomana - 24/01/2015

  Aquesta setmana, l'agenda del 33 Recomana convida l'actor Ivan Labanda, conegut pel seu paper d'Oriol Junqueras a "Polònia", perquè expliqui els seus plans per als pròxims dies. Per aquest dilluns, "Ànima" ha preparat un programa especial dedicat a la dansa, i l'agenda en fa un avançament. D'una banda, mostra la foto de família amb què Júlia Bertran ha reunit fins a 40 nous coreògrafs catalans, i de l'altra, fa un cop d'ull a l'entrevista de Jofre Font amb Cesc Gelabert, que estrena la peça "Foot-ball" al TNC. Lluís Marquina, de "Generació digital", pregunta als col·laboradors de l'Agenda del 33 Recomana quins són els comptes de Twitter sobre cultura que més segueixen. Un dels col·laboradors és Jaume Figueras, que com sempre fa la seva recomanació personal dins la cartellera exprés de "Cinema 3", la secció amb les novetats cinematogràfiques de la setmana. Una proposta a mig camí entre el cinema i la música: l'agenda sorteja entrades per anar al concert de músiques de bandes sonores de pel·lícules d'animació que es farà a L'Auditori. I l'exposició sobre els orígens de la fotografia que es pot veure aquests dies a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona inspira la Curiositat Il·lustrada de la setmana: la història de Daguerre, inventor del daguerreotip. La firma la il·lustradora Jimena Fernández, membre de l'APIC. I tot això, com cada setmana, a més de les millors propostes de l'agenda cultural dels pròxims dies.

Anar al contingut