TOTS ELS PROGRAMES

 • L'agenda del 33 recomana - 19/04/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 19/04/2014

  Aquesta setmana, una agenda cultural com cal ha de dedicar un lloc destacat a la literatura. Per això, "L'agenda del 33 recomana" de dissabte 19 arrenca amb la il.lustradora Pilarín Bayés, que explica el seu calendari d'activitats per a la setmana de Sant Jordi, que inclou exposicions, premis literaris i moltes hores dedicades a signar llibres, perquè aquest any en publica mitja dotzena. Més llibres: l'agenda avança un reportatge del "Generació digital" que explica la manera com la tecnologia permet publicar llibres directament a la xarxa i un especial del "Via llibre" amb recomanacions literàries fetes per diversos llibreters del país. Literatura i música: el cantautor Roger Mas respon al qüestionari de l'agenda i parla de l'obra de Verdaguer, font d'inspiració per al disc "Cançons tel.lúriques", que interpretarà a l'església de Santa Maria del Pi el 25 d'abril, el mateix dia que Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró presenten el seu disc "granada" al Teatre Tívoli i Joan Colom estrena "Les fílies i les fòbies" a la Sala Apolo. A més de cites musicals, l'agenda, amb la col.laboració del "Cinema 3", recomana algunes estrenes cinematogràfiques, i Jaume Figueras convida a fixar-se en la feina del compositor Alexander Desplat, autor d'algunes de les millors bandes sonores que sonen aquests dies a la cartellera. Toni Puntí, de l'"Ànima", entrevista Ramon Fontserè, nou director de la companyia teatral Els Joglars, i l'agenda s'acomiada igual com ha arrencat: amb literatura. La curiositat il.lustrada de la setmana explica allò que gairebé no sap ningú sobre el naixement de la impremta. La signa l'il.lustrador Xosé Lois Pérez.

 • Sílvia Pérez Cruz i Raúl Fernandez Miró. ETC Festival d'Estiu de Tarragona
  Veure vídeo

  Sílvia Pérez Cruz i Raúl Fernandez Miró. ETC Festival d'Estiu de Tarragona

  La cantant Sílvia Pérez Cruz i el músic Raül Fernandez Miró (Refree) continuen la gira del seu treball "granada" i clausuren l'ETC Festival d'Estiu de Tarragona. El 13 de setembre de 2014 al Teatre Auditori Camp de Mart.

 • Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró. Espai Port. Festival Porta Ferrada. Sant Feliu de Guíxols
  Veure vídeo

  Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró. Espai Port. Festival Porta Ferrada. Sant Feliu de Guíxols

  La cantant Sílvia Pérez-Cruz i el músic Raül Fernandez Miró (Refree) porten el seu primer disc conjunt, "granada", al festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols el 19 de juliol de 2014.

 • L'agenda del 33 recomana - 12/04/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 12/04/2014

  S'acosta la Setmana Santa i "L'agenda del 33 recomana" arrenca amb les millors apps de viatges per a dispositius mòbils, recomanades pel programa "Generació digital". En Sergi Mas viatjarà? Ho sabrem, perquè l'actor i periodista explica els seus plans per a aquesta setmana, amb un peu en la rutina laboral i l'altre en els dies de descans. Per als qui no viatgin, l'agenda ve carregada de propostes. "Ànima" entrevista la dramaturga i actriu Gemma Brió i el director d'escena Norbert Martínez, responsables del drama "Llibert", que aquests dies es podrà veure a la Biblioteca de Catalunya. La "Cartellera express" recomana algunes de les estrenes cinematogràfiques de la setmana. La que destaca Jaume Figueras, director de "Cinema 3", és la pel·lícula italofrancesa "Miele". Proposta per veure sense sortir de casa: "Hollywood contra Franco", que es podrà veure diumenge la nit a "Grans documentals del 33". L'agenda fa el seu qüestionari a l'artista català Gino Rubert, que es va fer mundialment famós amb les il·lustracions per les cobertes dels llibres de Stieg Larsson i que aquests dies mostra el seu univers creatiu en una exposició a la Galeria Senda, a Barcelona. El cantautor Roger Mas parla de la seva paraula preferida al "Via llibre" i a l"'Ànima" Toni Puntí entrevista David Carabén de Mishima, que dissabte presenten les cançons del seu nou disc a Girona. I per acabar, més música: la curiositat il·lustrada ens porta a Nova Orleans per conèixer els orígens del jazz més primitiu, el dixieland, de la mà de l'il·lustrador Thomas de Marsay.

 • El caballero de Olmedo. Teatre Lliure de Montjuïc. Barcelona
  Veure vídeo

  El caballero de Olmedo. Teatre Lliure de Montjuïc. Barcelona

  La Kompanyia Lliure i la Joven Compañía Nacional de Teatro Clásico, sota la direcció de Lluís Pasqual i amb la col·laboració de Rosa Maria Sardà, uneixen forces per portar a escena un dels grans textos de Lope de Vega, "El caballero de Olmedo". Al Teatre Lliure fins al 13 d'abril de 2014.

 • Magical History Club. Teatre Coliseum. Barcelona
  Veure vídeo

  Magical History Club. Teatre Coliseum. Barcelona

  5 grans personatges històrics reflexionen sobre l'actualitat amb humor i un component paròdic molt gran al Magical History Club

 • L'agenda del 33 recomana - 05/04/2014
  Veure vídeo

  L'agenda del 33 recomana - 05/04/2014

  L'agenda de Sol Picó i el qüestionari amb Eduard Farelo són els continguts destacats de "L'agenda del 33 recomana".

 • Pony Bravo. Sala Apolo. Barcelona
  Veure vídeo

  Pony Bravo. Sala Apolo. Barcelona

  El grup sevillà de rock Pony Bravo porta la seva sàtira política un pas més enllà a l'àlbum "De palmas y cacería". El presenten a la Sala Apolo de Barcelona l'11 d'abril del 2014.

 • Festimatge. Calella. Maresme
  Veure vídeo

  Festimatge. Calella. Maresme

  Calella acull una nova edició del Festimatge, un festival que compta amb exposicions fotogràfiques, mostres de curtmetratges i la trobada més important d'Europa de cinema 9,5, el format degà del cine amateur. Fins al 27 d'abril del 2014 a Calella.

 • Els objectes parlen. CaixaForum. Lleida
  Veure vídeo

  Els objectes parlen. CaixaForum. Lleida

  L'exposició Els objectes parlen porta al CaixaForum de Lleida obres del Museu del Prado. Fins al 20 de juliol

 • Festival Internacional Dixieland. Tarragona
  Veure vídeo

  Festival Internacional Dixieland. Tarragona

  Arriba una nova edició del Festival Internacional Dixieland de Tarragona, un gènere musical que va sorgir a Nova Orleans i es va popularitzar gràcies al gramòfon. Fins al 13 d'abril del 2014

 • Big Bounce. Antic Teatre. Barcelona
  Veure vídeo

  Big Bounce. Antic Teatre. Barcelona

  I si no hi hagués un únic univers, sinó una infinitat d'universos paral·lels? A partir de la teoria del Big Bounce, les ballarines del col·lectiu Big Bouncers proposen un espectacle de dansa contemporània on el moviment i la paraula prenen nous significats gràcies al sentit de l'humor. El 12 i 13 d'abril del 2014 a l'Antic Teatre de Barcelona.

 • Antàrtida, la vida al límit. Museu Marítim de Barcelona
  Veure vídeo

  Antàrtida, la vida al límit. Museu Marítim de Barcelona

  L'exposició Antàrtida, la vida al límit descobreix tots els detalls dels viatges científics de les expedicions oceanogràfiques al continent gelat. Fins al 8 de juny del 2014.

 • La pols. Sala Flyhard. Barcelona
  Veure vídeo

  La pols. Sala Flyhard. Barcelona

  El dramaturg Llàtzer Garcia signa i dirigeix "La pols", un drama sobre rebel·lia juvenil i relacions familiars amb música de The New Raemon.

 • Jacinto Esteva: a l'ombra de l'últim arbre. Filmoteca de Catalunya. Barcelona
  Veure vídeo

  Jacinto Esteva: a l'ombra de l'últim arbre. Filmoteca de Catalunya. Barcelona

  La Filmoteca de Catalunya recull en una exposició la trajectòria del cineasta, pintor i arquitecte Jacinto Esteva. Fins al 15 de juny