L'agenda del 33 recomana - 29/11/2014

L'agenda del 33 recomana - 29/11/2014

L'"Agenda del 33 recomana" s'obre aquest dissabte i convida el músic i actor Joan Dausà a explicar-nos com serà la seva setmana.

L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. Dilluns, a "Ànima", Toni Puntí entrevista l'actor Josep Maria Pou, ara que protagonitza "Prendre partit" al Teatre Goya de Barcelona. També a "Ànima" es preparen per la visita que Elton John farà a Barcelona el 6 de desembre, amb un retrat de l'incombustible artista.
Divendres, a "CatMúsica" podrem gaudir del concert que la JONC Alevins i el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers van fer a l'Auditori de Barcelona interpretant "Somni d'una nit d'estiu" de Felix Mendelssohn-Bartholdy.

La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba amb "Cinema 3" i en Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta el film "Ventre blanc", dirigit per Jordi Lara.

Pocs dies abans que s'acabi, visitem amb Carolina Rosich l'exposició anual del prestigiós guardó fotogràfic World Press Photo, que es pot veure al CCCB de Barcelona.

Aquesta setmana els espectadors podran guanyar un lloc per la visita especial "33 recomana" que es farà el 20 de desembre a l'exposició "Gènesi" del fotògraf Sebastiâo Salgado, al Caixaforum de Barcelona. El premi inclou la visita i un regal.

I una altra exposició, "Goethe Diàlegs", amb què s'ha inaugurat la nova seu de l'Institut Goethe de Barcelona, inspira la Curiositat Il·lustrada d'aquesta setmana, "La febre de Werther", que signa la membre de l'APIC Bàrbara Castro.

I, és clar, com cada setmana, l'"Agenda" també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3