L'agenda del 33 recomana - 13/12/2014

L'agenda del 33 recomana - 13/12/2014

L'"Agenda del 33 recomana" s'obre aquest dissabte i convida Rafel Vives, presentador del programa "Ja t'ho faràs" a explicar-nos com serà la seva setmana.

L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. Dilluns, a "Ànima", Toni Puntí entrevista l'actor Jordi Martínez, ara que protagonitza "Rhum", al Teatre Lliure, i Júlia Bertran fa un perfil del seu director, Martí Torras, un "picapedrer" de l'escena que actualment té tres espectacles a la cartellera teatral.

Dijous, a "Blanc sobre blanc", podrem veure com treballen tres artistes de carrer: El Pez, Sixe Paredes i Josep Puig. I de la mà de la Carolina Rosich visitarem el nou Museu del Disseny que s'acaba d'inaugurar al DHUB de Barcelona.

La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba amb "Cinema 3" i Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta el documental "Món petit", dirigit per Marcel Barrena.

Aquesta setmana els espectadors podran guanyar entrades per assistir a l'espectacle Fang i Setge, un nou musical que rememora els fets de 1714 i que compta en el seu equip creatiu amb personalitats com Joan Font, Salvador Brotons, Marc Rosich, Josep Pedrals i Toni Mira.

L'espectacle Trilogia Mozart, que la companyia Dei Furbi porta a La Seca-Espai Brossa, inspira la Curiositat Il·lustrada d'aquesta setmana: "el dia que Mozart i Casanova es van trobar", que signa la il·lustradora membre de l'APIC Vanesa Buenadicha.

I, és clar, com cada setmana, l'"Agenda" també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3