L'agenda del 33 recomana - 06/12/2014

L'agenda del 33 recomana - 06/12/2014

L'Agenda del 33 recomana s'obre aquest dissabte i convida el periodista Enric Calpena, que ha participat en el Llibre de La Marató d'aquest any, a explicar-nos com serà la seva setmana.

L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. Dimecres podrem veure l'escriptora Carme Riera al programa "(S)avis", i, també dimecres, el programa de llibres "Via llibre" convida un home que tota la vida ha cavalcat entre la literatura i la música: Paco Ibáñez. Dijous, el programa "Blanc sobre Blanc" reflexiona sobre realitat i ficció amb dos artistes com Julio Vaquero i Robert Llimós, i el programa "Caràcter" mostra la feina d'una jove dibuixant que s'està obrint camí: Mirena Ossorno.

La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba a través de "Cinema 3", amb Jaume Figueras, que aquesta setmana destaca la darrera pel·lícula de Ridley Scott, "Exodus: dioses y reyes". I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta "Monturiol, el senyor del mar", de Francesc Bellmunt.

Aquesta setmana els espectadors podran guanyar entrades per al concert que Jaume Pla, "Mazoni", oferirà a la Sala Apolo el 18 de desembre per presentar "Sacrifiqueu la princesa".

Aquesta setmana arriba a la cartellera teatral "El petit príncep", una versió escènica musical que signen Àngel Llàcer i Manu Guix amb la col·laboració de La Perla 29. El clàssic d'Antoine de Saint-Exupéry inspira la Curiositat Il·lustrada del programa, que firma la il·lustradora membre de l'APIC Laura Aviñó.

I, és clar, com cada setmana l'Agenda també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3