TOTS ELS REPORTATGES

 • El negoci de la sang
  Veure vídeo

  El negoci de la sang

  Una part de les donacions de sang que es fan cada dia al món es venen a empreses que n'aprofiten el plasma per fabricar medicaments

 • Causa General?
  Veure vídeo

  Causa General?

  El procés per la independència de Catalunya ha arribat als tribunals. És una causa general contra el procés? O simplement la justícia fa la seva feina amb independència del poder polític? Hi ha garanties per als processats?

 • Catalunya: afer exterior
  Veure vídeo

  Catalunya: afer exterior

  La qüestió catalana és un afer intern o un conflicte que marcarà decisivament Europa? El "30 minuts" busca respostes al cor de les institucions europees

 • La fam de la guerra
  Veure vídeo

  La fam de la guerra

  El Sudan del Sud viu uns enfrontaments armats que han provocat desplaçaments massius de població i amenacen 20 milions de persones de patir fam en aquest país, al Iemen, a Somàlia i a Nigèria.

 • Vigilants espacials
  Veure vídeo

  Vigilants espacials

  El negoci dels satèl.lits de baix cost està creixent molt ràpidament i pot amenaçar la nostra intimitat.

 • Revolució Russa: 100 anys després
  Veure vídeo

  Revolució Russa: 100 anys després

  Ens acostem al centenari d'un dels fets més impactants del segle XX: la Revolució Russa. I fa la sensació que l'efemèride desperta més interès a la resta del món que al país que la va protagonitzar.

 • Persones no humanes
  Veure vídeo

  Persones no humanes

  "Els zoos, en ple segle XXI, tenen sentit perquè han de transformar-se per transformar la societat i posar l'èmfasi en els problemes que els humans hem generat i ajudar a mantenir els hàbitats i que les espècies siguin viables en el seu medi." Carme Maté, exdirectora del Zoo de Barcelona.

 • Els dies clau
  Veure vídeo

  Els dies clau

  L'1 d'octubre, amb més de 2 milions de votants, milers de ciutadans protegint els col·legis electorals i les càrregues de la Policia nacional i la Guàrdia civil contra aquestes persones van donar la volta al món i van situar el referèndum d'autodeterminació de Catalunya en el centre d'atenció de l'opinió pública mundial.

 • Setge al referèndum
  Veure vídeo

  Setge al referèndum

  Especial "30 minuts" sobre l'estat d'excepcionalitat que està vivint el país després de la intervenció "de facto" de les institucions catalanes. Descrivim com s'està produint aquesta intervenció per part de l'Estat i la reacció ciutadana.

 • Entre els nostres
  Veure vídeo

  Entre els nostres

  Un mes després dels atacs ens centrem a explicar l'impacte que ha causat que els autors materials dels atemptats fossin un imam i deu joves de Ripoll.

 • No tinc por!
  Veure vídeo

  No tinc por!

  Barcelona i Cambrils han estat objectius del terrorisme, però la ciutadania ha deixat clar que no té por. "30 minuts" repassa a fons, 72 hores després, tot el que s'ha viscut.

 • Youtubers: els nous ídols
  Veure vídeo

  Youtubers: els nous ídols

  Quina és la clau de l'èxit d'aquests nois i noies que, fent vídeos sense mitjans i des de casa seva, s'han convertit en estrelles? Tenen a YouTube audiències que les televisions no s'atreveixen a somiar. Són autèntics ídols entre els nens, adolescents i joves. Els persegueixen els fans. Omplen estadis. Esgoten llibres. Els busquen els anunciants.

 • Barcelona es lloga
  Veure vídeo

  Barcelona es lloga

  Trobar un pis de lloguer per sota els 700 EUR, a Barcelona, s'ha convertit en una missió impossible. Sobretot als barris més cèntrics. Hi ha poca oferta i la demanda és molt alta.

 • Puerto Rico, referèndum a l'última colònia
  Veure vídeo

  Puerto Rico, referèndum a l'última colònia

  Puerto Rico, territori dels Estats Units des del 1898, celebra un referèndum d'autodeterminació el diumenge 11 de setembre

 • El negoci dels "Likes"
  Veure vídeo

  El negoci dels "Likes"

  El gran negoci al voltant de les recomanacions i crítiques falses a internet