Les quatre nits

Manel, Els Amics de les Arts, Mishima i Antònia Font. Qui són? Quatre grups i quatre nits de concert.

Manel, Els Amics de les Arts, Mishima i Antònia Font. Qui són? Quatre grups i quatre nits de concert

Hi ha seqüències difícils de repetir. En dos mesos coincideixen en plena gira una de les millors collites de músics que ha donat l'escena catalana. Els Amics de les Arts i Mishima tanquen tots dos una gira maratoniana. Manel i Antònia Font tornen als escenaris per presentar el nou treball. Quatre grups i quatre nits especials. El reportatge "Les quatre nits" situa estratègicament les càmeres al darrere de l'escenari i es mou entre passadissos per capturar moments d'intimitat i de màxima intensitat emocional. En plena nit de concert, les quatre formacions obren les portes dels camerinos i permeten l'accés als reporters del 30 minuts. És un moment delicat, de màxima concentració. El resultat, un retrat des del "backstage" d'uns músics que disfruten del millor moment de les seves carreres.

El programa s'endinsa en l'emotiu tancament de gira d'Els Amics de les Arts el 7 de febrer al Palau de la Música. Amb el reconeixement del gran públic, el 6 de març Mishima celebra els 10 anys del primer disc al Palau de la Música. A l'abril, l'equip del programa emprèn amb els Manel un viatge inèdit de Madrid a Sevilla per tocar al Teatro de la Alameda, pocs dies després d'haver-se coronat amb el primer lloc de discos més venuts a Espanya; i Antònia Font desembarca al Casino de l'Aliança del Poblenou de Barcelona per certificar el retorn als escenaris després de quatre anys de silenci.

El reportatge "Les quatre nits" fa la radiografia d'uns músics en plena efervescència creativa, que han treballat amb rigor i compromís musical, i han obtingut com a resultat l'aplaudiment general del públic.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3