Do you speak English?

L'anglès continua sent la nostra eterna assignatura pendent. Per què ens costa tant aprendre'l?

L'anglès continua sent la nostra eterna assignatura pendent. Per què ens costa tant aprendre'l?

L'anglès s'ha convertit en un requisit indispensable en un món globalitzat i un país que no el parli està en inferioritat de condicions. A Espanya bona part de les ofertes laborals ja demanen el requisit de l'anglès, però els empresaris es queixen que encara els costa trobar gent preparada en aquesta llengua.

Avui, al programa "30 minuts" analitzem els perquès del baix nivell d'anglès que hi ha en aquest país.

A l'escola no s'ensenya massa gramàtica en detriment de la pràctica de l'anglès oral? Els mestres d'anglès estan prou ben formats?

A quina edat s'hauria de començar a aprendre anglès? Per què Espanya és un dels països europeus on es comença més aviat i amb uns pitjors resultats?

Influeix en el poc coneixement de l'anglès que hi ha al país el fet que a la televisió totes les produccions estrangeres es doblin i no es prioritzi la versió original?

En el reportatge "Do you speak English?" també analitzem com funciona el cervell a l'hora d'aprendre llengües i coneixem un políglota que en parla quinze. També anem a Santa Coloma de Farners, on una herència de trenta-quatre milions d'euros permet als joves de la comarca de La Selva anar a estudiar al Regne Unit i als Estats Units.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3