TOTS ELS PROGRAMES

 • 2324 - Programa dimarts 5 de març
  Veure vídeo

  2324 - Programa dimarts 5 de març

  Aquest dimarts, comencem el programa amb una biografia d'urgència sobre Hugo Chávez, mort aquesta nit a Caracas. Entrevistem l'exfiscal en cap de Catalunya, Carlos Jiménez Villarejo, sobre la polèmica aixecada pel cessament de l'actual fiscal, Martín Rodríguez Sol, que ha posat el seu càrrec a disposició del Fiscal General de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce. Els nostres tertulians d'avui, Esperanza García, Tian Riba i Adam Sedó, comenten l'impuls que es vol donar a la Llei de Consultes i també la notícia de la nit: la mort d'Hugo Chávez. L'excorresponsal de TV3 a Llatinoamèrica, Isabel Galí, i la periodista veneçolana Andrea Daza expliquen quin pot ser el futur de Veneçuela després de la mort del seu president.

 • 2324 - Programa dilluns 4 de març
  Veure vídeo

  2324 - Programa dilluns 4 de març

  2324 - Programa dilluns 4 de març Aquest dillus comencem parlant del procés de destitució del Fiscal en cap de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, per posicionar-se sobre el dret a decidir. Comenten aquesta informació, i la resta de l'actualitat del dia, el periodista Joan Maria Clavaguera, el filòsof Bernat Dedeu i el professor de comunicació Joan López Alegre. També fem referència a les dades de l'atur, que han arribat a un nou rècord. I parlem amb Jordi Giró, president de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya, sobre la nova manifestació contra les retallades prevista per al diumenge, 10 de març. Els reporters de nit, Lluís Pujol i Sònia Poll ens revelen com algunes prostitutes de Barcelona s'aprofiten de l'estat d'embriaguesa d'alguns clients per robar-los les carteres. I Eloi Cordomí fa la previsió del temps, acompanyada d'algunes de les millors imatges del dia.

 • 2324 - Programa del 28 de febrer
  Veure vídeo

  2324 - Programa del 28 de febrer

  Aquest dijous hem parlat amb Anton Gasol, de l'executiva del Col·legi d'Economistes de Catalunya sobre el dèficit de l'estat el 2012. A la tertúlia, Pere Martí, Leonor Mayor i Agustí Colomines han analitzat l'actualitat. Amb Toni Puntí hem parlat de teatre i Dani Ramírez ens ha acostat les millors imatges del temps i ens ha avançat la previsió del cap de setmana després de la llevantada.

 • 2324 - programa dimarts 26 de febrer

  En el programa d'aquest dimarts hem parlat amb l'exconsellera Montserrat Tura sobre les relacions dels socialistes catalans amb el PSOE després que els diputats del PSC hagin trencat avui la disciplina de vot al Congrés per primera vegada. A la tertúlia, Adam Sedó, Tian Riba i Esperanza García han analitzat l'actualitat del dia i l'enviat especial de TV3 a Itàlia, Vicenç Lozano, ens ha parlat de l'arrelament del populisme a la política italiana. Amb els periodistes Sònia Poll i Lluís Pujol hem descobert què fan els assistents al Mobile World Congress quan cau la nit. I Eloi Cordomí ens ha ensenyat les millors imatges del temps.

 • 2324 - Programa dilluns 25 de febrer

  Al programa d'aquest dilluns hem parlat amb Francisco Longo, secretari general d'Esade i expert en administracions públiques, sobre la reforma del sector públic. Amb l'enviat especial de TV3 a Roma, Vicenç Lozano, i el corresponsal a Brussel·les Francesc Serra hem analitzat els resultats de les eleccions legislatives italianes i del panorama postelectoral que s'obre a partir d'ara. També hem parlat amb Olga Nolla i Lluís Marquina sobre l'impacte econòmic i la importància del Mobile World Congress. Hem acabat el programa repassant els millors moments dels Oscar amb Jordi Oliva i fent un cop d'ull al temps amb Eloi Cordomí.

 • 2324 - 21/02/2013

  En el programa d'aquest dijous hem parlat de l'elaboració dels pressupostos de la Generalitat per al 2013 i de la importància que té l'objectiu de dèficit fixat pel govern espanyol a l'hora de fer noves retallades. També ens hem fixat en les dades del baròmetre del CEO publicat avui i en l'última sessió del Debat de Política General. A l'aparador cultural, hem parlat dels premis Zapping amb Toni Puntí. I Dani Ramírez ens ha fet la previsió per al cap de setmana.

 • 2324 - 20/02/2013

  Aquest dimecres, el programa està gairebé dedicat monogràficament al Debat de Política General que s'ha fet al Congrés dels Diputats. Analitzem el que ha donat de sí la jornada amb Josep M. Martí Rigaul, del programa Parlament, al plató, i amb Josep Capella, des del mateix Congrés dels Diputats, a Madrid. Fem especial atenció també a la petició de Pere Navarro, del PSC, perquè el rei Joan Carles abdiqui. A la tertúlia comptem amb l'escriptor i periodista Francesc Canosa, la periodista Marina Llansana i l'advocat Màrius Garcia. Gemma Ruiz ens parla dels premis Max de teatre i Dani Ramírez posa especial atenció a la baixada de temperatures que ja s'acosta.

 • Programa dimarts 19 de febrer

  Aquest dimarts expliquem les últimes novetats sobre els registres a la seu de l'agència Método 3 i entrevistem el portaveu del sindicat dels Mossos SAP-UGT, Valentín Anadón. Expliquem les reaccions del Govern al "cas espionatge". A la tertúlia hi participen l'advocada Esperanza García i els periodistes Adam Sedó i Tian Riba. A l'aparador cultural, el millor coneixedor de l'obra de Gabriel García Márquez ens ofereix una semblança de l'escriptor colombià. Dani Ramírez ens avisa de la nova baixada de temperatures que s'acosta de cara al cap de setmana.