TOTS ELS PROGRAMES

 • Una pregunta que no agrada als preguntats
  Veure vídeo

  Una pregunta que no agrada als preguntats

  Comencem amb declaracions de dirigents d'Unió discrepants amb la direcció del partit: la de Rosa Carrasco, filla del fundador del partit, i la de l'expresident del Parlament Joan Rigol. Nacho Martín està d'acord amb el procés que marca Unió, però veu que la trencadissa entre Unió i Convergència serà inevitable si guanya el sí a aquesta pregunta. Patrícia Gabancho creu que és una pregunta trampa per no deixar res clar, un joc sibilí de Duran perquè no ha tingut temps d'organitzar la seva alternativa. Bernat Dedeu diu que el document d'Unió no és una pregunta, sinó un recull d'afanys amb què tot sobiranista estaria d'acord. No és clara. D'acord amb Gabancho, és una maniobra de Duran per embolicar el procés sobiranista. Saül Gordillo no entén la resposta del president Mas, si no és que sigui cridar a silenci per no posar llenya al foc. Presentem una comparació entre els condicionants d'Unió Democràtica i el camí que marca el full de ruta establert per Convergència, ERC, Òmnium, l'ANC i l'Associació de Municipis per la Independència. A mig programa, entrevistem la filla de Manuel Carrasco i Formiguera, fundador d'UDC, Rosa Carrasco, que no desconfia de la bona voluntat de Duran i Lleida, a qui titlla d'"home invisible", però que a força d'anar a Madrid ha perdut de vista què passa a Catalunya. Rebutja aquesta pregunta i espera que se'n pugui votar una altra el dia 14 de juny. Per acabar, avaluem la declaració de la futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que diu que la coalició Barcelona en Comú no firmarà cap full de ruta amb Convergència i Unió perquè fan rutes diferents.

 • 2324 - UDC presenta la pregunta sobre el procés sobiranistes que els militants votaran el 14J
  Veure vídeo

  2324 - UDC presenta la pregunta sobre el procés sobiranistes que els militants votaran el 14J

  Dos temes han copat l'atenció del "2324" d'avui: la pregunta d'Unió Democràtica de Catalunya sobre el procés independentista i el ressò de la xiulada al Camp Nou de dissabte. Pel que fa a la pregunta d'UDC, hi ha hagut una certa unanimitat entre els tertulians sobretot pel que fa a la forma. Per Maria Vila, advocada, "tant si es vota 'sí' com si es vota 'no', el resultat és que no". Mentre que, per Marta Lasalas, periodista, "és tan enrevessada la pregunta, és tan plena de paranys i racons, que en definitiva és una presa de pèl, més que una pregunta". I Joan López, professor de Comunicació, ha destacat que "Unió Democràtica és el primer partit que obre la possibilitat als seus militants de fer una consulta interna". La pregunta en qüestió, que s'ha de votar el 14 de juny, és: "Voleu que UDC continuï el seu compromís amb el procés des del catalanisme integrador i d'acord amb els següents criteris?" I els criteris que s'esmenten són: sobirania, democràcia, diàleg, seguretat jurídica, Europa i cohesió. I el segon tema, la xiulada, ha comptat amb tot un seguit de manifestacions de polítics. Però la que més s'ha destacat ha estat la del migcampista blaugrana Xavi Hernández, que ha plantejat la necessitat d'una anàlisi sobre el perquè, la causa, de la xiulada. En aquest sentit, des de l'Assemblea Nacional Catalana, Liz Castro ha defensat el dret del migcampista del FC Barcelona a opinar i ha aprofundit a esbrinar les causes del descontentament social contra les polítiques actuals i passades. Altres temes de la nit han estat: la reunió de demà, a Barcelona, en què participaran 38 països per tractar sobre polítiques antiterroristes, però que no compatarà amb la presència dels Mossos d'Esquadra; les compareixences de Bartomeu Muñoz, Luis García, Macià Alavedra i Lluís Prenafeta davant la Comissió contra el frau fiscal del Parlament, i el clam d'Escòcia a favor d'un altre referèndum si el Regne Unit decideix sortir de la Unió Europea.

 • 01/06/2015 Una xiulada que porta cua
  Veure vídeo

  01/06/2015 Una xiulada que porta cua

  Per Odei Etxearte i Josep Vives, la reacció a la xiulada és una maniobra orquestrada pel govern espanyol i el Partit Popular per amagar la crisi institucional després dels pèssims resultats electorals del 24 de maig. La reunió del Comitè Antiviolència en l'esport ha manifestat que ordirà alguna manera perquè no es torni a produir una crítica o infàmia semblant, segons per a qui. Per Xavier Fina, tot plegat és ridícul perquè tot sembla un guió escrit i previsible. Xavier-Albert Canal, advocat especialitzat en dret a l'esport, opina que l'anunci de modificacions legislatives significa la impossibilitat de sancionar la xiulada amb la legislació actual. Com a segon tema, tractem la prohibició del Tribuna Constitucional que la Generalitat recapti un impost sobre dipòsits bancaris. Odei Etxearte opina que hi ha un problema de finançament de les comunitats autònomes i l'Estat central, que s'oposa al fet que governs autònoms puguin crear impostos per finançar-se. Xavier Fina: "No siguem ingenus, aquesta és la partida que el govern de Catalunya ha decidit jugar. El TC és una de les armes de l'Estat a què ha decidit enfrontar-se la Generalitat." A meitat de programa, comentem com van les aliances postelectorals a Terrassa, Badalona i el País Valencià. Situacions similars, però diferents, per la trajectòria i els protagonistes. Es perfilen governs amb majories precàries i suports externs. Pels convidats, és clar, però, que al País Valencià, sense majoria absoluta, el PP no governarà per incapacitat de pactar amb ningú. Els minuts finals connectem amb Carles Costa a Londres, que ens explica com El Celler de Can Roca ha tornat a ser nomenat millor restaurant del mon. Xavier Fina destaca que Tickets, el bar de tapes d'Albert Adrià (germà de Ferran), també hagi entrat a la llista de nominats.

 • 2324 - 28/05/2015 Artur Mas reobre la porta de l'acord amb l'Estat
  Veure vídeo

  2324 - 28/05/2015 Artur Mas reobre la porta de l'acord amb l'Estat

  Avui obrim el programa amb les declaracions del president Artur Mas al Cercle d'Economia en què ha dit que la porta del diàleg de la Generalitat segueix oberta. "Sóc molt escèptic, però no sóc intransigent", ha dit, i ha continuat: "si sempre et tanquen la porta, has de prendre descisions". Els convidats d'avui entenen que Mas fa la oferta conscient que Rajoy no mourà fitxa. Condeminas puntualitza que després dels comicis municipals sembla que Mas estigui enfadat. Martí Farrero i Antonio Baños ho atribueixen a la pèrdua de l'alcaldia de Barcelona, un impacte emocional i econòmic molt rellevant. Seguim amb les vicissituds per a la configuració de l'Ajuntament de Barcelona. Avui, per uns moments, semblava que Xavier Trias pretenia recuperar l'alcaldia, tot i haver obtingut un regidor menys que la llista més votada de Barcelona en Comú. Donem veu a diversos regidors electes cap de llista. Els tertulians creuen que Colau haurà de pactar amb els socialistes, que han estat conduint Barcelona en els últims 30 anys. La segona part del programa analitzem les possibles aliances a les illes Balears per formar un govern alternatiu al del Partit Popular. I finalment, entrevistem el portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), que avui ha presentat 140 mil signatures d'una Iniciativa Legislativa Popular per aturar els desnonaments de persones que han perdut la feina i no poden pagar un habitatge.

 • 2324 - 27/05/2015 L'estil Colau escalfa Barcelona
  Veure vídeo

  2324 - 27/05/2015 L'estil Colau escalfa Barcelona

  La cap de la llista guanyadora a les eleccions municipals de Barcelona, Ada Colau, s'ha mostrat aquestes últimes hores fortament reivindicativa i s'ha expressat amb certa indignació per com ha estat rebuda la seva victòria per part del president de la Generalitat, per algunes insitucions i entitats de Catalunya. Enric Vila, el primer dels convidats a prendre la paraula, assenyala que Cataluya s'encamina cap una divisió per la qüestió nacional o per la qüestió social. Gemma Aguilera sentencia que Colau s'ha posat ja en campanya de cara al 27 de setembre en l'eix dreta-esquerra. Per Anna Boza, sobten les maneres intemperades, tot i no haver estat encara proclamada alcaldessa, i Albert Rivas l'excusa dient que ha actuat de cara a la galeria i el seu públic. Tots estan d'acord que se l'ha deixar actuar i allunyar-la una mica del punt de mira. La segona part del programa l'encetem amb les reaccions al Partit Popular pels desastrosos resultats electorals de diumenge passat. Estrafolàries propostes d'Esperanza Aguirre i Rajoy obre la porta a canvis al govern i al partit. Pels comentaristes invitats, tots pensen ja en les pròximes eleccions generals que podrien ser el mes de novembre.

 • 2324 - 26/05/2015 La Generalitat no té diners
  Veure vídeo

  2324 - 26/05/2015 La Generalitat no té diners

  El conseller de la Presidència, Francesc Homs, anuncia la falta de diners de la tresoreria i acusa el Ministeri d'Hisenda d'una asfíxia planificada. Olga Ruiz: "M'estranya el moment d'anunciar-ho i m'estranya una maniobra tan perversa del govern central." Per Agustí Colomines, la perversió és del sistema de finançament de les autonomies i, per Margarita Sáenz, el PP no donarà diners a Catalunya perquè una part gran del seu electorat desitja que se la segueixi "matxacant" i augura que fins a les eleccions generals pròximes aquest serà el pa que s'hi donarà. Resumim l'entrevista a Artur Mas a Catalunya Ràdio on reafirma el 27 de setembre com a data per eleccions al Parlament i el peatge de CiU a les urnes pel "cas Pujol". Debaten els convidats sobre el desgast del sobiranisme o no i de nou sobre el valor de la unitat i la diversitat i del lideratge del president en el procés. Els últims 20 minuts del programa passem a analitzar com evolucionen les negociacions a Madrid, el País Valencià i les illes Balears, on les forces d'esquerra negocien per apartar el PP de les institucions.

 • 25/05/2015 Els ciutadans retiren majories
  Veure vídeo

  25/05/2015 Els ciutadans retiren majories

  Programa especial de dues hores dedicat a l'anàlisi de les eleccions municipals d'ahir. Una primera part de debat entre els redactor que han seguit les campanyes electorals dels principals partits concurrents. Per Òscar Armengol, que segueix de prop les incidències del Palau de la Generalitat, són que el president Mas mantindrà el full de ruta i les eleccions del 27 de setembre, tot i leas pressions que rep per ajornar-les. Per Montse Bassa, el PSC té una cara, mantenint majories a grans ciutats de l'àrea metropolitana, i una creu, que és la davallada a Barcelona ciutat. Xavier Queraltó destaca que el PP es queda a la cua de les forces municipals. Contrasta amb l'eufòria d'ERC que ha entrat amb força a l'àrea metropolitana on es converteix en segona força. Mònica Sanjosé també destaca l'eufòria de Barcelona en Comú, la vencedora a Barcelona, i de Ciutadans, que aconsegueix regidors a totes les capitals de província i serà la tercera força a Barcelona. Tot seguit connectem en directe amb tres alcaldesses de l'àrea metropolitana de les tres forces més votades i regidors a Catalunya. Els redactors debaten sobre la dificultat que Ada Colau tindrà per tenir majoria i menys coalitzar quatre forces. A partir de les 22.30 entrem en l'anàlisi dels resultats en d'altres grans ciutats catalanes, amb les capitals de demarcació al capdavant, amb declaracions de bona part dels líders. Acabem la primera hora de programa analitzant resultats al País Valencià i les illes Balears. La segona part del programa es produeix un relleu en els comentaristes. Canviem redactors de TV3 per tertulians convidats. Destaquen que s'estan fent anàlisi en clau sobiranista quan els partits sobiranistes han fet una campanya poc centrada en el sobiranisme. Per Mònica Sabata, encara no acaba de lligar l'objecte social i l'objecte nacional. D'altres destaquen que el sobiranisme d'esquerra és el vot que més creix arreu del territori.

 • La utilitat de la demoscòpia
  Veure vídeo

  La utilitat de la demoscòpia

  Programa amb Jordi Argelaguet, director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) i el pòlitòleg Jordi Muñoz, especialista en demoscòpia. Segons ells, el sentit de les prospeccions electorals no és tan la predicció, sinó que registra de la tendència. Per Jordi Muñoz, els contextos serens permeten prediccions més encertades. Per la tertuliana Maria Vila, hi ha sistemes electorals que permeten sondejos electorals més ajustats. Argelaguet no comparteix l'alta mobilització que prediuen les enquestes publicades als diaris. Pere Rusiñol vol diferenciar que hi ha enquestes ben fetes i enquestes bunyol. La segona part del programa afronta el col·lapse ferroviari que ha viscut avui Catalunya, que ha afectat principalment l'àrea metropolitana de Barcelona. Trobem diferents opinions sobre la fiabilitat dels diversos gestors: rodalies, metro i Ferrocarrils de la Generalitat. Toni Piqué diu que sistemàticament es deixen d'invertir milions d'euros que es pressuposten. Per Rusiñol, pel que paguem d'impostos, encara va prou bé.

 • Lluís Corominas (CiU): "Som l'alternativa allà on no governem"
  Veure vídeo

  Lluís Corominas (CiU): "Som l'alternativa allà on no governem"

  Darrera entrevista a dirigents polítics sobre les eleccions municipals. El secretari general adjunt de CiU desplega amb orgull la implantació al territori que demostra en les més de 900 candidatures, més de 500 alcaldies i gairebé 4 mil regidors. Sobre la retirada de banderes estelades ordenada per la Junta Electoral, diu: "Vam fer les eleccions europees fa un any i, aleshores, ningú va dir res de les estelades als ajuntaments." També aborda el tema de pactes posteleccions i les dificultats que s'han viscut als ajuntaments amb la crisi econòmica i el procés sobiranista. Creu que la feina feta és el millor aval que tenen. El debat posterior dels tertulians coincideixen que la campanya electoral està contaminada pel debat sobiranista. Sobretot gràcies a l'ordre de la Junta Electoral de fer retirar banderes estelades d'institucions oficials. Marta Lasalas, però, puntualitza que la incertitud per totes les noves formacions que hi participen li dóna un punt d'emoció. Bernat Dedéu afegeix que hi ha molt pocs projectes engrescadors i Saül Gordillo es felicita de la descoberta que ha fet l'electorat de les llistes fantasma i dels fantasmes a les llistes.

 • 2324 - 19/05/2015 Oriol Junqueras (ERC): "Calen grans majories per afrontar els grans reptes"
  Veure vídeo

  2324 - 19/05/2015 Oriol Junqueras (ERC): "Calen grans majories per afrontar els grans reptes"

  Pel president d'Esquerra Republicana l'important no és quedar primer o segon, sinó fer les majories que permetin avançar cap a la independència, la justícia social i un país net, sense corruptes. Com a alcalde de Sant Vicenç dels Horts, pensa que donar la cara és positiu i ressalta que és l'únic dirigent polític que es presenta com a alcaldable. "Les enquestes no es fan per conèixer l'opinió dels ciutadans sinó per influir en l'opinió dels ciutadans." Tots els tertulians d'avui coincideixen que és un valor afegit per a un polític atendre l'alcaldia per afrontar amb realisme polítiques més àmplies, però també un risc per a qui afronta el repte. A mig programa canviem de tema i afrontem l'informe de l'Organització Internacional del Treball sobre la precarietat laboral, contractes inestables, salaris a la baixa. Per Miquel Puig, economista, això és cert per al Mediterrani però en altres bandes és tot el contrari. Hem triat ser un país "low cost" d'empreses que no els calen treballadors qualificats. Per Patrícia Gabancho "la demagògia, cavalcant sobre la crisi", ha provocat la crispació d'aquesta campanya electoral. I segons Montserrat Nebrera, els programes electorals s'han convertit en promeses que frustren l'electorat quan no es compleixen.

 • 2324 - 18/05/2015 Miquel Iceta (PSC): Serem la segona força municipal de Catalunya.
  Veure vídeo

  2324 - 18/05/2015 Miquel Iceta (PSC): Serem la segona força municipal de Catalunya.

  El secretari general del PSC vaticina una sorpresa l'endemà de les eleccions municipals per a tots aquells que ja enterraven als socialistes. Ressalta que el 94% dels catalans podran votar una candidatura socialista. Per Iceta, la polèmica per descoordinació entre Policia Nacional i Mossos d'Esquadra forma part del pànic del PP a l'auge de Ciutadans, que s'intenta contrarestar amb por a tot el que prové de Catalunya. A la tertúlia, després de l'entrevista, tots el participants contradiuen l'optimisme d'Iceta i vaticinen que el PSC perdrà moltes majories i li caldrà negociar per mantenir alcaldies emblemàtiques. Mostrem l'actitud dels serveis de seguretat del PP en un míting de Mariano Rajoy a Barcelona. Uns manifestants de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca protestaven silenciosament i són retirats a la força i inclús agredits per assistents. Debatem tot seguit sobre la descoordinació entre cossos policials. Els tertulians recorden que no és el primer cop que passa. Critiquen la politització del tema per atorgar-se el mèrit de la investigació o desprestigiar-la. Caldria una actitud d'investigar a fons què ha passat perquè no torni a passar.

 • 2324 - 14/05/2015
Alícia Sánchez-Camacho lamenta la crisi entre els responsables d'Interior del govern espanyol i la Generalitat
  Veure vídeo

  2324 - 14/05/2015 Alícia Sánchez-Camacho lamenta la crisi entre els responsables d'Interior del govern espanyol i la Generalitat

  Alícia Sánchez-Camacho. La presidenta del Partit Popular Català ha estat l'entrevistada aquesta nit. Davant d'aquestes eleccions municipals, la formació conservadora presenta més de 500 candidatures. Però l'actualitat mana per sobre de la campanya electoral. Alícia Sánchez-Camacho ha reconduït el seu missatge i aquesta nit ha denunciat les crítiques contra el candidat del seu partit a l'alcaldia de Badalona, García Albiol. Ha rebutjat que els seus missatges electorals siguin xenòfobs. Des d'un altre punt de vista, la picabaralla entre el Ministeri de l'Interior i la Conselleria de la mateixa competència sobre una suposades delacions de dos inspectors de la Policia Nacional amb el rerefons de la lluita antiterrorista ha resultat també un altre tema a tractar per Sánchez-Camacho. La líder popular ha lamentat la crisi generada i ha recordat el grau de responsabilitat de les autoritats catalanes en virtut de les filtracions que avui han sortit a la llum. Els tertulians d'aquesta nit: Nacho Martín Blanco, Odei Etxearte i Gemma Aguilera han tractat profusament aquest tema. A més a més, també han interpretat la decisió de la Junta Electoral Central de retirar les banderes estelades dels edificis públics durant la campanya electoral. Ajuntaments com ara Vic i Manresa no les han retirat, a l'espera que els arribi l'ordre. Aquest tema ha resultat prou polèmic entre els tertulians. Aguilera i Etxearte han mostrat la seva posició en contra de la prohibició, mentre que Nacho Martín ha recordat l'obediència a la legalitat. I, finalment, el Parlament d'Andalusia no ha aconseguit votar la investidura de Susana Díaz. A la tercera no ha suposat la definitiva. Per això, la candadita socialista ha recordat que si aquesta situació s'eternitza optarà per convocar noves eleccions. I seria per al mes de septembre. Totes les veus consultades, com ha expressat Gemma Aguilera, pensen que fins després del 24-M la situació política a Andalusia es mantindrà encallada.

 • 2324 - 13/05/2015
"Ens erigim en oposició de l'alcalde Trias i combaten les desigualtats".
  Veure vídeo

  2324 - 13/05/2015 "Ens erigim en oposició de l'alcalde Trias i combaten les desigualtats".

  Immersos en la campanya de les eleccions municipals, el "2324" ha entrevistat avui el coordinador nacional d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Joan Herrera. El líder ecosocialista s'ha reivindicat com a alternativa al govern municipal de Xavier Trias. Ha reiterat la principal de les seves prioritats: combatre les desigualtats a la ciutat de Barcelona, tot el contrari, segons ell, del que ha fet l'alcalde actual de Barcelona. També ha tingut paraules crítiques contra Jaume Collboni, el candidat del PSC a l'Ajuntament de Barcelona. Li ha retret que no fa oposició a l'alcalde Trias. Sobre el paper d'Iniciativa per Catalunya-Verds i la seva política municipal, han parlat els tertulians d'aquesta nit: Rafael Jorba, Mònica Sabata i Marc Colomer, tots tres periodistes. Una atenció especial han mostrat davant del que el ministre Wert ha dit als passadissos del Congrés. Wert ha ressaltat que la situació del castellà a Catalunya avui és comparable amb la que tenia el català en altres èpoques. Tot plegat ha generat un enrenou a la sessió de la cambra baixa amb una picabaralla entre la presidenta accidental, Celia Villalobos, el diputat Tardà i també Joan Coscubiela. Finalment, el "2324" s'ha fet ressò de les declaracions del president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, que sosté que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua no hauria de tenir subvencions públiques perquè contradiu l'estatut de la comunitat quan diu que el català i el valencià són el mateix. I com a colofó, s'ha comentat que Brussel·les proposa un sistema de quotes per distribuir els demandants d'asil pels diferents països membres.

 • 2324 - 12/05/2015
Matías Alonso defensa la necessitat de regenerar la política espanyola
  Veure vídeo

  2324 - 12/05/2015 Matías Alonso defensa la necessitat de regenerar la política espanyola

  El convidat electoral d'avui al "2324" ha estat Matías Alonso, secretari general de Ciutadans i portaveu al Parlament. Ciutadans afronta unes eleccions amb les millors expectatives de resultats des que van desembarcar en política el 2006, al Parlament. Matías Alonso ha parlat de l'optimisme que generen els resultats a Andalusia --la formació ha obtingut 9 diputats-- i les enquestes que a molts llocs d'Espanya els atorguen un paper decisiu per governar. El número dos de Ciutadans ha parlat de corrupció, regeneració democràtica i transparència. Els tertulians d'aquesta nit, Agustí Colomines, Toni Bolaños i Gabriel Rufián han analitzat les paraules del portaveu de Ciutadans. Tots plegats també han valorat, entre altres temes, el dret a decidir de Catalunya com a centre de debat d'una moció al Parlament danès. Aquest text ha rebut el suport de set dels vuit partits que formen la cambra. La cambra legislativa danesa ha fet seva l'opinió que la qüestió de la independència és un assumpte de diàleg pacífic i democràtic entre Catalunya i el govern espanyol. Per acabar, el "2324" d'avui s'ha fet ressò de la votació al Congrés dels Diputats que nega el requisit del coneixement del català per part de jutges i fiscals a Catalunya. Els vots del PP i d'UPyD han aconseguit frenar la proposta del Parlament de Catalunya que avui han defensat a Madrid tres membres de la cambra catalana.

 • 2324 - 11/05/2015
"Qui no vulgui dietes que no voti règims", diu David Fernández de la CUP
  Veure vídeo

  2324 - 11/05/2015 "Qui no vulgui dietes que no voti règims", diu David Fernández de la CUP

  Amb motiu de les eleccions municipals, el "2324" ha començat avui amb l'entrevista al diputat de la CUP David Fernàndez. És el polític més ben valorat a Catalunya segons les últimes enquestes d'opinió. La CUP duplica el nombre de candidatures respecte de les municipals del 2011. Fernández, amb el seu to de denúncia serena, ha recordat els escàndols polítics que ara surten en els mítings, les repercussions de la crisi i les carències en diferents sectors socials i econòmics del país, com ara la sanitat. "Qui no vulgui dietes, que no voti el règim", ha acabat la seva intervenció el diputat de la CUP. Els tertulians d'aquesta nit: Joan López Alegre, professor de comunicació; Ferran Casas, periodista; i Rut Carandell, advocada, han comentat la intervenció de Fernàndez. I també han tractat altres temes de l'actualitat. Un dels que han arribat a última hora ha estat el preacord entre patronal i sindicats perquè els sous pugin aquest any un 1% i l'any que ve l'augment sigui de l'1'5%. Per demà, està previst que totes dues parts es tornin a reunir per acabar de redactar el text i firmar-lo. També s'ha parlat de l'aval del Consell General del Poder Judicial perquè es publiqui la llista de defraudadors si hi ha sentència ferma. És una reivindicació dels partits d'esquerres amb presència al Congrés dels Diputats i que havia generat molts debats a l'hemicicle. I, finalment, l'Eurogrup ha destacat els avanços estructurals de Grècia per arribar a un acord i poder rebre el mes que ve 7.200 milions d'euros, la resta del rescat del país hel·lè, que així evitarà la falta de liquiditat. L'acord definitiu s'haurà de materialitzar aquest mes de juny.

Anar al contingut